Skip to main content
  • 4.04.2007.

Native Instruments objavljuje Traktor DVD Tutorial

Native Instruments najavio je izlazak Traktor Tutorial DVDa, multimedijalne virtualne radionice pomoću koje će DJevi uspjeti izvući maksimum iz Traktor 3 DJ softvera. Osim iznimno opsežnog video tutoriala, na DVDu će se moći naći i intervjui sa slavnim korisnicima ovog softvera te poseban sadržaj za potpuno iskorištavanje tutoriala.

Piše: 

Da ne bi sve ostalo samo na suhoparnom video tutorialu (kojeg, usput budi rečeno, ima preko tri sata!), pobrinuli su se Chris Liebing i Kabuki kao eksperti za Traktor koji vas vode kroz cijeli DVD tutorial. Na videu je objašnjeno doslovno sve, od pripreme pjesama i playlista do naprednog DJinga i remixiranja korištenjem 4 virtualna Traktorova decka odjednom. Osim samog tutoriala, na DVDu će se naći i PDF dokument naslova Essential Guide To Playlists koji detaljno objašnjava kreiranje playlista i njihovo uređivanje. Traktor Tutorial DVD bit će dostupan od lipnja 2007. kod svih ovlaštenih NI dobavljača i u NI Online Shopu po cijeni od 39 eura.

Izvor: www.brija.com

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk