Skip to main content
  • alt
  • 14.04.2014.

Novi klub na Ibizi

Ibiza od ovog ljeta postaje bogatija za još jedan klub, onaj Gatecrasher u gradu San Antonio.

 
Gatecrasher je zapravo tek novo ime kluba koji je prijašnjih 15 godina djelovao pod imenom Eden, a u devedesetima pod imenom Star Club kada su se tamo odvijali neki od najzloglasnijih otočkih partyja. Klub je lani u svoje ruke uzela ekipa koja stoji iza Gatecrashera u Velikoj Britaniji, posve ga preuredila te u njega stavila zvučni sustav VOID kojeg svi hvale kao jednog od najboljih na svijetu, a tu su i LED osvijetljeni stropovi, 3D LED efekti i LED DJ kabina.
{youtube}4k_v_i_HsSk{/youtube}
 
Za glazbu je zadužen londonski underground kolektiv Créche koji je naumio u Gatecrasher dovesti techno i house elitu počevši od utorka, 10. lipnja, kada službeno počinje njihova rezidentura  uz svirke Tensnakea, Breacha i Boddike, a tu su i rezidenti kluba Alexis Raphael i Cozzy D. Ostale pak informacije potražite na službenoj stranici kluba.
 
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2