Skip to main content
  • 16.05.2016.

Novi single riječkog electro-pop projekta Atmospheric

Riječki electro-pop projekt Atmospheric predstavlja videospot "Star Girl", koji je režirao Lado Bartoniček.

Piše: 


Zanimljivost pjesme trip – hop zvuka je što je ne pjevaju sami članovi benda (Lado Bartoniček, Ana Horvat i Marko Sedlak), već gostuje talentirani vokal Lovro Mirth. Lovro pohađa konzervatorij Giuseppe Tartini u Trstu – smjer jazz pjevanje.Singl "Star Girl" je napisao Lado Bartoniček koji je zaslužan za stihove i aranžman, a vrsni saksofonist Toni Železnik iz Teatra Oz svojim je sax baritonom donio dodatnu kvalitetu pjesmi. "Star girl" je popraćen i apstraktnim video brojem kojeg je napravio Lado Bartoniček.
{youtube}ScHZsCy_5O0{/youtube}

Ovu srijedu 18.5 u sklopu "Dana Muzeja" u Botaničkom vrtu Prirodoslovnog muzeja Rijeka, riječka grupa Atmospheric upriličiti cijelovečernji koncert. Tom prilikom predstaviti će publici svoj novi singl "Star girl" te odsvirati uspješnice i singlove sa dosadašnjih albuma. Uz članove benda ; Ana Horvat, Marko Sedlak i Lado Bartoniček, kao gosti pridružiti će im se Lovro Mirth, Martina Majerle, Toni Železnik i gost iznenađenja. Koncert i ugodno druženje počinje u 19h. Ulaz je slobodan.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk