Skip to main content
  • alt
  • 18.12.2014.

Objavljene rezidencije za BBC Radio 1 2015.

Iako BBC Radio 1 često povezujemo s imenom Petea Tonga, program u eteru svake godine puni sama ekipa s Olimpa elektroničke glazbe.

 
Prošle godine kroz eter su do vas dopirali specijalni setovi koje su slagali Steve Angello, James Blake, Skream, Martin Garrix, Heidi, George FitzGerald…
 
U godini pred nama na ova mjesta, koja toliki čeznutljivo gledaju, vraćaju se neki od starih jahača/ica pulta kao što su Heidi, Skream i FitzGerald, ali u studio dolaze i mnogi koji će se prvi puta okušati u ispunjavanju BBC-jeva etera. Prevlast nad gumbićma, prekidačima i mikrofonima preuzet će i Hannah Wants, Flying Lotus, Kaytranada, Solomun i Jon Hopkins.

alt

 
Kaytranada je podijelio svoje oduševljenje u službenoj izjavi rekavši; " U srednjoj školi sam slušao mixeve najdražih DJ-a na BBC-ju i sada sam ovdje. Dovraga, puštat ću najbolju glazbu za sve vas".
 
BBC Radio 1 je podijelio već i raspored za sijećanj pa oko niže:
 
Četvrtak 8.siječnja, 2015: 22 – Skream, ponoć – Hannah Wants (GMT)
Četvrtak 15.siječnja 2015: 22 – Flying Lotus, ponoć – Kaytranada (GMT)
Četvrtak 22.siječnja 2015: 22 – George FitzGerald, ponoć – Jon Hopkins (GMT)
Četvrtak 29.siječnja 2015: 22 – Heidi, ponoć – Solomun (GMT)
wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2