Skip to main content
  • 22.05.2015.

Otkazano večerašnje otvaranje sezone The Gardena u Zadru

Zbog lošeg vremena premješta se datum otvaranja The Garden Zadar Lounge Bara.

Piše: 


U petak, 29.5., od 20 sati na rasporedu je službeno otvaranje nove sezone uz Bobby Beigea i Matu Kokića, a sve je praćeno odličnom gastronomskom ponudom novog koncepta "Art of raw". The Garden Zadar Bar će  otvoriti svoja vrata čim zasja sunce, te će cijela ponuda pića i hrane biti dostupna, a večer otvaranja 29. svibnja bit će službena zabava za početak još jedne sezone i proslava 12. rođendana.

Intervju Mate Kokić

Za glazbu je zadužen Bobby Beige, strastveni kolekcionar ploča i DJ s međunarodnim pedigreom, a u The Garden Zadru je rezident DJ od samih početaka. Bobby Beige je zadužen za tonove koji će vas izmamiti na plesni podij, ali i odabir izvođača za cijelo ljeto, te obećava odličnu sezonu s međunarodnim lineupom. Na otvaranju mu se pridružuje Mate Kokić i njegov Future Disco izbor.

Ulaz u The Garden Zadar Lounge Bar je uvijek slobodan.

wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk