Skip to main content
  • alt
  • 22.01.2015.

Otvorene prijave za Red Bull Music Academy

Nakon prošlogodišnjeg izdanja u Tokyju Red Bull Music Academy pakira svoje glazbeno edukativne sadržaje i seli se u Pariz. Startni pištolj za prijave je opalio svoje.

 
Inačica sa francuskom kapom održat će se od 25. listopada do 27. studenog i još jednom, u nešto manje od mjesec dana, obuhvatiti opsežan program glazbenih radionica, predavanja, studijskih maratona, koncerata i još toliko toga da vam se zavrti u glavi.
 
Kako su sami Redbulčani rekli:"Možete li zamisliti mjesto koje u jednakim djelovima čine znanstveni labaratorij, viseći vrtovi Babilona i Kraftwerkov kućni studio na pola ste puta".

alt

 
Mladi producenti koji smatraju da je kucnuo čas da svijet čuje što imaju za ponuditi svoje prijave RBMA-ju mogu slati sve do 4, ožujka i uvijet je da do 24. listopada moraju imati napunjenih 18 godina. Prijava se odvija tako da na službenom websiteu ostavite svoju mail adresu nakon čega ćete primiti prijavnicu koju je potom potrebno ispunit i poslati s demo vrpcom do isteka konačnog datuma prijave.
 
Prošlogodišnje izdanje može se pohvaliti sa 60-ak producenata koje su sakupili diljem svijeta i posebno su ponosni na činjenicu da su uvrstili i prve ikad predstavnike Kenye i Egipta. Koliko ste poznati nevažan je faktor. Možda ste već imali čitav naramak izdanja, možda ste aktivni na sceni već godinama ili desetljećima ili ste se tek otisnuli na svoju glazbenu avanturu. RBMA cijeni kvalitetu i ne zanima ih koliko ljudi za sada za vas zna i svi imaju jednake šanse.
 
Stoga tražite li svoju veliku šansu ili znate nekog producenta koji tek krči put prijavite se ili mu proslijedite link. Sreća prati hrabre dragi naši!
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk