Skip to main content
  • 9.06.2008.

Papaya Day & Night Moto Music Promo partiji

Nakon odličnih promotivnih partya u zagrebačkom klubu Piranha , te riječkom Indigo baru, Papaya Day & Night MotoMusic Promo Tour ovog vikenda posjetit će susjednu nam Sloveniju u kojoj je svake godine bio veliki interes za Papaya Day & Night MotoMusic festival. Tako vas ovog petka 06.06. u ljubljanskom klubu Ultra očekuje novi u nizu promo partya koji će se održavati do samog glavnog eventa koji je na rasporedu 16.-19. srpnja u klubu Papaya na poznatoj plaži Zrče.

Piše: 

Naravno, u sklopu partyijaodržat će se i promocija najnovije kompilacije Papaya Day & Night MotoMusic Vol. 4 koju će moći osvojiti najsretniji gosti. Nakon ljubljanskog kluba Ultra, Papaya Promo Tour će u narednim tjednima posjetiti i Maribor, te Sarajevo i Mostar u susjednoj BiH. U Sarajevo u klub Haciendu Papaya Motomusic promo tim dolazi u pratnji ponajboljeg hrvatskog Dj-a E-Base-a.

{snippet 2}

Papaya PROMO tour:

13 Jun 2008 21:00
Papaya Day & Night Moto Music Promo Tour @ Sarajevo – club Hacienda

14 Jun 2008 21:30
Papaya Day & Night Moto Music Promo Tour @ Mostar – club Oxygen

15 Jun 2008 21:30
Papaya Day & Night Moto Music Promo Tour @ James Blunt VIP party

28 Jun 2008 22:00
Papaya Day & Night Moto Music Promo Tour @ Maribor – club Samsara

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk