Skip to main content
  • alt
  • 17.03.2014.

Papaya sudjelovala u najvećem svjetskom karnevalu

Na najvećem i najpoznatijem svjetskom karnevalu u Riju de Janeiru, u milijunskoj povorci se našao i hrvatski klub Papaya.

 
U sklopu poznatog brazilskog glazbenog branda Camarote Paradise Weekend, Papayini DJ-evi dijelili su karnevalsku pozornicu s najvećim DJ-evima današnjice te s milijunima ljudi koji su došli uživati u najšarenijoj povorci na svijetu.  Dio je to zajedničke suradnje koju Papaya ima s jednim od najpoznatijih brazilskih festivalskih brandova, Paradise Weekend, već drugu godinu zaredom. Suradnja se odnosi na međusobno promoviranje destinacija i klubova/festivala, tj. Hrvatske u Brazilu i obratno.
 
Tako su Papayini DJ-i prošlog tjedna nastupali na najvećoj svjetskoj povorci u sklopu ‘Camarote Paradise Weekend’ festivala, dok će se europska inačica Paradise Weekend Europe održati u klubu Papaya ovo ljeto i to između 1. i 3. kolovoza na kojem će nastupiti brazilski DJ Mario Fischetti, popularni talijanski duo Nari&Milani te hrvatski DJ  Kosta Radman. Ovom međusobnom promocijom i suradnjom, već ove godine otok Pag i klub Papayu u sklopu festivala Paradise Weekend Europe  posjetit će par stotina Brazilaca. Od poznatih Brazilaca svoj dolazak je najavila i nogometna legenda Romario.
{youtube}6wa-LrQaSOg{/youtube}
 
Želite li ovo ljeto plesati brazilsku sambu u Papayinom ruhu na plaži Zrće, pitanje koje se nakon prošle sezone pitao jedan od najprestižnijih britanskih medija, The Guardian, ovih dana intrigira i druge velike europske i američke medije. Nizozemski portal Festival Calendar Hrvatsku predstavlja kao zemlju garantirano dobrog provoda i lijepog vremena, opuštenih ljudi, niskih cijena, netaknute prirode, gostovanja najvećih svjetskih zvijezda te posebno – raznovrsnih festivala. Kao veliku prednost Hrvatske spominje festivale na otvorenom dok se primjerice na Ibizi sva zabava odvija u zatvorenim prostorima. Među negativnim stranama Ibize navodi i sličan muzički program koji se iz godine u godinu ponavlja, dok Hrvatska dovodi svježa imena, mlade talentirane izvođače te raznovrsnije žanrove glazbe. Članak u cijelosti pročitajte ovdje.
 
 
 
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk