Skip to main content
  • alt
  • 26.03.2015.

Peticija protiv nasljednice hotelskog carstva na lineupu?

Dakle, čak i ako ste domom zvali neko mjesto ispod kamena znate već da je gospođica Hilton zajahala DJ glazbeni val, no čini se da bi je uskoro mogao poklopiti.

 
Kako ne sudimo nikoga prema tome tko su mu roditelji i od kuda je došao već po djelima, mladoj sposobnoj poduzetnici, koja je od sebe napravila brand, ipak ne možemo baš progledati kroz prste kada sama sebe proziva jednom od najboljih svjetskih DJ-jana i lovi milijune bez ikakvog glazbenog iskustva.

alt

 
Čini se da istu emociju gaje i fanovi jednog od najvećih američkih festivala Summerfesta koji će se održati u Milwaukeeu i kroz koji će procirkulirati oko 900.000 ljudi. Izgleda da fanovi smatraju da jedan ovakav renomirani festival tim činom potkopava sve što je gradio.
 
Thomas Neil je stoga odlučio na Change.org načiniti peticiju kojom skuplja potpise u potporu skidanja djevojke s imenom francuske prijestolnice, koja je nedavno ukrasila i naslovnu stranicu talijanskog DJmaga, s lineupa.

alt

 
Neil je objavio peticiju uz napomenu: “Ovo je pokazivanje srednjeg prsta svima koji su platili da idu na festival. Tvrdite da ste jedan od vodećih američkih fesstivala i onda unajmite nekoga kao Paris Hilton […] Ovo umanjuje dance glazbu na ništa više do jeftnog showa i imate li imalo poštovanja za muzički integritet uklonit ćete Paris Hilton s lineupa”.
 
Zalagali se vi za to da svatko ima slobodu istraživati nove stvari i svirati gdje god hoće, a posjetitelji slobodu birati koga će poslušati a koga neće ili se pak slažete s ogorčenim Thomasom u to ne ulazimo. Čitavu peticiju i popratni tekst možete uhvatiti ovdje  skokom na Change.org.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2