Skip to main content
  • 10.10.2016.

Plesao 24 sata ispred zatvorenih vrata kluba!

Ime mu je Tim Griffith i zagriženi je fan mjesta koje je smatrao drugim domom, fabrica, no Londončanin nije samo raver koji odbija prihvatiti trenutačno stanje.

 
Kako objašnjava njegova GoFundMe kampanja, na kojoj možeš naći puni opis projekta, audiovizualni je tehničar, koji se ujedno bavi i DJ-ingom i produkcijom. S danima provedenim u glazbi komentirao je: "Prije nekoliko tjedana sam odlučio organizirati 24-satni neprekidni ples ispred vrata fabrica kako bi prikupio novac koji će biti pridodan fondu za fabricove sudske troškove, koji su nužni kako bi mogli uložiti žalbu na revociranje dozvole."

 
Tim ima plan prikupiti 2000 funti kako bi se uključio u borbu za fabric. Odluka o datumu izlaska na sud je stigla, i žalba je zakazana za ponedjeljak 28. studenog. Online kampanja, bliži se 300 000 funti i organizira se cijeli serijal showova na kojima će se prikupljati novac gdje će u ruke soundtrackove noći za fabric preuzeti između ostalih i Ricardo Villalobos, Nina Kraviz i Seth Troxler.
 
Tim je plesao do jučer u podne i tražio je podršku posebno u posljednjim satima projekta kako bi izdržao do kraja, no jednako tako je upozorio da želi izbjeći ilegalne aktivnosti kao soundsysteme ili potrebu da se njegova kampanja pretvori u spontani "ulični rave" koji bi tada policiji dao razlog da zaustavi ples. Na mali isječak plesa baci oko niže!
 
 
 

#savefabric

Videozapis objavljuje Charlie Hunter (@chas00000)

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2