Skip to main content
  • alt

Pozdravljamo se od amsterdamskog Trouwa

Između ovih zidova je nekada golema glasna mašinerija proizvodila papir, nakon čega jednako golema i još glasnija sada distribuira glazbu, no ne zadugo.

 
Odavno je objavljeno kako je s 1. siječnjem 2014. klub ušao u svojih posljednjih 12 mjeseci postojanja. Ovo nije stiglo kao iznenađenje pošto je oduvijek bio zamišljen kao samo privremeni klub. U ovoj posljednjoj rundi na party sceni uprava Trouwa uvela je nekoliko novosti. 
{youtube}02iz7UnvwmQ{/youtube}
 
Prva je bila da su izbacili pretprodaju ulaznica i time poduzimali puno veći rizik no kada znate unaprijed da će party biti pun, ali u korist slobode poručili su: “Spontanost i sloboda su u neku ruku ugrožene jer brojni su partyji rasprodani puno prije samog datuma održavanja.”
 
A druga novost, koju svakako pozdravljamo, je zabrana uporabe kamera i mobilnih telefona. Svakako da ste se već zatekli na partiju gdje je više ljudi doživljavalo svijet gledajući ono čemu prisustvuju u živo radije kroz maleni ekran. Apsurdna situacija zar ne?
 
Trouwovci su ovo objasnili riječima: “U klub odlazimo kako bismo se izgubili u glazbu, pobjegli od dnevnih obaveza i stvorili privremenu obitelj te noći u klubu. Zato se nadamo kako ćete zanemariti svoje kamere, mobitele i prepustiti se trenutku u potpunosti jer ono što se dogodi u Trouwu, ostaje u Trouwu.”

alt

 
Povodom zaključnog poglavlja priče u klubu su zavrtili velikani poput  Oscara Mulera, Zeitgebera, Steffi, Setha Troxlera, Todda Terryja a sutra za pult staje Laurent Garnier, dok u subotu u tri popodne u The American Book Centre u Amsterdamu počinje predstavljanje knjige u koju je upisana Trouwova priča i svoju kopiju možete naručiti ovdje kada sat otkuca i posljednju sekundu. 
 
Čini se da će konačni zastor pasti 1.1. Stoga imate li malo keša i vremena na lageru još stignete uhvatiti komadić elektroničke povijesti.
sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web