Skip to main content
  • 29.11.2006.

Poznati datumi za Exit Festival 2007

Organizatori Exit Festivala potvrdili su da će se njihov događaj odvijati od 12. do 15. srpnja 2007.g., na standardnoj lokaciji, Petrovaradinska tvrđava u Novom Sadu. Masovno popularni četverodnevni festival godišnje privuče desetke tisuća ravera iz bivših Jugoslavenskih država a u 2006.g. posjetilo ga je i 3000 Britanaca.

Piše: 

“Počet ćemo s pretprodajom ulaznica kroz nekoliko tjedana, vjerojatno prije Nove Godine“, izjavio je producent festivala Ivan Milivojev. „Uskoro ćemo objaviti prva imena koja su potvrdila nastup na našem događaju a kao i obično svako novo izdanje festivala donijet će i nova i bolja imena“ ističe se u priopćenju.

Exit će i iduće godine dijelom financirati Ministarstvo Financija Srbije jer se smatra da je to projekt od nacionalnog interesa koji mijenja sliku Srbije u svijetu. Tako će Ministarstvo pokriti 10% ukupnog budžeta ili 30 miljuna dinara. Generalni manager Bojan Bošković najavljuje kako u 2007.g. po prvi put očekuju profitabilni festival, a cilj im je kako kaže osnovati Fond Exit Festivala koji bi služio za poboljšanje društvenog života Srbije.

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2