Skip to main content
  • alt

Poznati rezidenti večeri We Love u Spaceu

 Legendarna klupska večer We Love, koja se odvija nedjeljama u ibiškome Spaceu,  obznanila je imena ovogodišnjih rezidenata.

 
We Love Sundays At Space će tako ovog ljeta ponovno ugostiti  svog starog poznanika Sashu koji drži  rezidenturu imena Last Night On Earth, a zasada nije otkrio nijednog svog gosta, ali je otkrio kako se istinski veseli povratku u svoj prirodni dom na Ibizi, u Space. 
{youtube}_Lw3TmMCi6g{/youtube}
 
Premijerno će u Spaceu rezidenturu imati Skream, jedan od pionira dubstepa, koji će sa svojim također još neznanim gostima pod paskom imati glavni podij, a najavio je eklektičnu miksturu zvukova. 
Trinaestu pak se godinu zaredom  u Space vraća James Zabiela, znan po svom DJ umijeću i tehničkome savršenstvu te ne čudi kako je dugogodišnji rezident. Zabiela će sveukupno imati četiri partyja od kojih su dva večeri njegova labela Born Electric.
{youtube}VESBJN0Lsj4{/youtube}
 
Dvojac Dusky je lani nastupio tri puta u Spaceu, a ove godine nalazi se u ulozi rezidenta te će održati četiri partyja house predznaka.  Paul Woolford već  je jedno desetljeće Spaceov gost, a tako će biti i ovog ljeta kada ima četiri partyja pod svojom kontrolom.
{youtube}f72C6Puv8h0{/youtube}
 
Još jedan dvojac , onaj Bicep, preuzima rezidentsko kormilo i to svojim specijalnim Discoteca showom na glavnome podiju, a koji će se održati četiri puta tijekom ovoljetne sezone. Ben UFO također je rezident, a sa svojim će gostima rasplesavati terasu.
{youtube}-KWsLL_gdlI{/youtube}
 
Jedini koji su otkrili svoje goste braća su Disclosure, a oni su zasada Derrick May, Henrik Schwarz, Octave One i Ame.  We Love u Spaceu počinje 8. lipnja i potrajat će do 28. rujna, a sve ostale informacije potražite ovdje.
 

 

dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop