Skip to main content
  • 9.11.2015.

Prati burn Residency putovanje – vrijeme je za webizode!

Ranije ove godine, u žiži vrućeg ljeta, dvadeset svijetom posijanih duša je krenulo na putovanje života.

 
Cilj svih putovanja je promijena i rast i ako ga obaviš kako treba s njega se vraćaš drugačiji i bogatiji no što si otišao. Stoga je burn odlučio podijeliti s vama putovanja ovih mladih ljudi i dati vam prozor u njihov put pod vodstvom živuće legende. 30 godina iskustva na pročelju techno hrama i želja da podijeli sve što zna, postavile su Carla Coxa kao mentora onima čije vrijeme tek dolazi.
{youtube}-CLmgtxxNaA{/youtube}
 
Kroz prve dvije epizode pratimo finaliste koji se natječu za odskočnu dasku života, 100 000 eura ulaganja u karijeru, profesionalni menadžerski ugovor i prestižnu rezidenciju na glazbom infuziranom pijesku Ibize. Prva dva komadića pite izlaze pod slijedećim imenima:
 
 
Kako najdalje na horizont vidiš upravo popneš li se na ramena divova tako su se ovoj učionici kao mentori pridružili i giganti kao što su Yousef, Uner, Umek, Marco Bailey, Jay Lumen, Nakadia, Olivier Giacomotto, Sebastian Bohnenberger, AKG sound inženjeri, Ibiza Sonica Radio, Flamingo Studios Ibiza…

 
Udesetodnevnom bootcampu finalisti burn Residency programa postavljeni su pred razne izazove i grleći zavoj ubrzane krivulje učenja samo troje je na kraju izronilo s rezidencijama u nekima od najkvalitetnijih klubova i barova Ibize, a finalisti koje pratimo pod Carlovom palicom, dok smireno i nasmijano razlaže povijest elektronike na njene sastavne dijelove svakoga utorka, su:
 
Alexserra (Slovenija)
Dan Villa (Norveška)
Dani Shuk (Mexico)
Denes Toth (Češka / Slovačka)
DJ Akar (Švedska)
DJ Boydlo (Južna Afrika)
DJ Inji (Rusija)
Gregory S (Mađarska)
Jason Rault (SAD)
Katty Smyle (Italija)
Kurtiss Kromm (Rumunjska)
Popi Divine (Srbija)
Push Pull (Brazil)
Samanta (Litva)
Sevenego (Rumunjska)
Simon Mattson (Poljska)
Soltauw (Njemačka)
Tanu (Španjolska)
Tom Bug (Hrvatska)
Vanyano (BIH)
 
Skokni, klikni, gledaj, slušaj, uči i naravno uživaj!
 
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2