Skip to main content
  • alt
  • 2.05.2015.

Pregled mjeseca – noćne more, Sven Vath, Ultra i Love Parade

Što ste čitali, što vas je zanimalo, po čemu se najviše čačkalo na sceni? Slijedi jedno brzinsko putovanje kroz travanj.

 
Na posljednja dva mjesta top desetke našle su se dvije vijesti s Ultre od kojih vas je prva obavijestila u velikim bombama koje će se smjestiti na završnicu Ultre Europe a nakon nje vas je posebno uveselila vijest da ćete sačuvati nešto keša u novčarkama jer je Ultra ponudila jeftinije upade.

alt

 
Na mjesto broj 8 ugnijezdila se vijest u kojoj su Axwell i Ingrosso nekim nepromišljenim izjavama razjarili duhove undergrounda i zatim pojasnili da se radilo o čupanju iz konteksta.
 
Na sedmicu je sjeo intervju našeg Joe2Shinea koji je jako lijepo objasnio svima da se ne zamaraju tuđim pričama, ne vire u tuđa dvorišta već da se pobrinu za sebe i svoju karijeru i ne troše vrijeme na prazne priče.

alt

 
Na mjestu broj 6 se zatekao eksperiment usred pustinje s najjačom meksičkom halucinogenom drogom 5-MEO-DMT koja se dobiva iz žlijezda specifične vrste žabe.
 
Na petici stoji najava za fenomenalnih pet tjedana korčulanskog festivala. Da, da! Punih pet tjedana uživanja i glazbe od 25. srpnja od 29. kolovoza na Korkyralisu gdje ćeš moći partyjati po klubovima, restoranima, jahtama njihati se kraj neke zahuktale peke dok čekaš lokalne specijalitete.
 
Četvorka, tik do postolja se portresla pod viješću najave samog tatice techna u Splitu, Dolazi Sven Vath!

alt

 
Trojkom je okrunjena vijest kojom se utjecaju droga poput trave, kokaina ili MDMA mogu reproducirati podvrgavanjem hipnozi i kako je osjećaj gotovo nerazlučiv.
 
Na mjestu broj dva zasluženo su sjele misli o noćnim morama ljudi koji rade na sceni i problemima s kojima se susreću. Izuzetno važno je bilo reći ove stvari jer se zatvaranjem očiju ništa nikad nije riješilo osim sna.
 
I eto nas na vrhu na kojem se nalazi prvoaprilska fora kojom smo javili da će se Love Parade održati ni više ni manje nego u Hrvatskoj… okrutne li šale.

alt

 
Eto trčkaranje travnjem je gotovo! Uživajte nam i dalje u proljeću i glazbi dragi naši.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop