Skip to main content
  • alt
  • 19.10.2014.

Pregled tjedna – pogled unazad

Dragi naši eto nas iznova polagano uplovljavamo u još jedno nedjelno popodne i rezimiramo sve što smo ostavili u danima iza sebe.

 
Zaboravi loše, dobro drži blizu srca. To je najbolji savjet za sreću koji ćete ikada dobiti. Tako i mi donosimo još jednom sve ono što ste s nama vjerno pratili pa ako nisi stigao biti u petlji sada ti je prilika da se zapetljaš.
 
Na 10. mjestu ste se oduševili novom ženskom snagom čije vrijeme tek dolazi i poslušali kako zvuči ANNA, nova štićenica Tige, vlasnika Turbo Recordsa.

alt

 
Mjesto do toga ušuljala se vikend preporuka. Vidi se da nemirni partijanerski duh nikada potpuno ne spava, samo zadrijema malo tu i tamo dok svoje vrijeme poklanjaš tjednim obvezama.
 
8. mjesto odnijela je fantastična vijest kako su četiri festivala na našem tlu vlastoručno podebljala proračun pokazujući koliko sposobnih, inovativnih i vrijednih mladih ljudi imamo i da zaista dolazi jedno novo vrijeme. Svjetlo na kraju tunela možda ipak nije vlak.
 
Stepenicu iznad ste zajedno s nama odali počast pioniru britanske elektronske scene, DJ-u i producentu Marku Bellu, koji nas je prerano napustio ali ako ostaviš iza sebe nešto vrijedno i veliko živjet ćeš vječno u svojim djelima.
 
Na mjesto broj 6. zasjela je vijest da će jedan od najvećih svjetskih brandova pustiti korijenje baš na vrućem paškom pijesku. Čini se da ne možete dočekati da Ibiza Rock podigne Papayu na noge.

alt

 
Točno na polovici naše best off vage našla se nagradnjača u kojoj smo vas častili kartama za DEPO klub pa čestitamo našim sretnim dobitnicama.
 
Na mjestu iznad skućila se ponosna najava o hrvatskoj gospodi elektroničke glazbe koja su se uputila u Amsterdam ne bi li sudjelovala u golemom glazbenom eventu ADE.
 
U veliku trojku ušla je najava da će Ultra Europe ponuditi 40 eura jeftinije ulaznice na ograničeni period od 24 sata od otvaranja webshopa. Nadamo se da ste uhvatili svoju ako ste planirali iduće godine potegnuti do Splita na ovaj glazbeni spektakl.
 
Na drugom mjestu ste pokazali svoju zaigranu stranu i zahvaljujemo vam što se poigrali u give awayu Klubske Scene. Drago nam je da ste s nama ovdje sve ove godine.
 
Naposlijetku smo na vrhu, i kako primjereno da je vijest koja se tamo zatekla baš ona da Hardwell nije (hmmm ili možda ipak…).  

alt

 
U samom vrhu kao i uvijek našao se naš kalendar koji gasi znatiželju partijanera nemirnih stopala. Nastavite bacati oko na njega ami ćemo ga nastavit puniti zanimljivim događajima  za tebe i ekipu.
 
Hvala vam što nas pratite, igrate se s nama i sudjelujete. Želimo vam ugodnu nedjelju. Odmorite se, pojedite nešto fino i skupite sav životni polet koji možete za sedmicu pred vama.
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2