Skip to main content
  • 27.03.2011.

Premijera filma grupe The Prodigy u hrvatskim kinima

The Prodigy „Worlds on Fire“, najbolja koncertna snimka ikad, snimana uživo s 20 kamera u Full HD na Warriors Dance Festivalu u srpnju 2010., bit će ekskluzivno prikazana i u hrvatskim kinima 31. ožujka 2011.

Piše: 

Naslovna foto

Prodigy


Sniman pred 65.000 obožavatelja, Worlds On Fire je prva live snimka koja dokumentira do sada najveći koncert legendarne grupe The Prodigy. Zapaljiv performans koji uključuje izvedbe Firestarter, Breathe, Invaders Must Die, Out of Space i Omen , bit će prikazan samo jednu večer.

Višestruko nagrađivani redatelj Paul Dugdale osmislio je ovaj film zajedno s bendom. Film također uključuje i ekskluzivnu snimku grupe u Brazilu (do sad neprikazani materijal sa brazilskog dijela turneje), uz druge snimke iza scene.

Ne propustite ovu nevjerojatnu priliku i osjetite eksplozivni live nastup grupe The Prodigy u jedinstvenom kino okruženju Cinestara (Zagreb, Split, Rijeka, Zadar, Šibenik, Osijek). Film se prikazuje u 20h u svim gradovima a cijena ulaznice u pretprodaji je 35 kn.

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop