Skip to main content
  • 25.04.2016.

Prijavi se na Burn Residency 2016!

S više od stotinu prijavljenih glazbenih mikseva Hrvatska se prošle godine nametnula kao ravnopravna konkurencija svim zemljama ovog natjecanja.

Piše: 


Prema mišljenju centralnog žirija, iznimno umijeće miksa, produkcije i samopromocije pokazali su Tom Bug, ElektroPionir, Apollo Eighteen, Andrologic i Marul, čime su se izravno probili u završnicu hrvatskoga ogranka natjecanja. Ipak, samo je jedan od njih imao priliku osvojiti put na svjetsko finale u Ibizu i vrijednu nagradu – menadžerski ugovor vrijedan 100.000 eura. Titulu u  je odnio Tom Bug.
{youtube}yJ4u15t8a9A{/youtube}

Trenutno su u tijeku prijave za Burn Residency 2016. Audio zapise i ostale informacije možete provjeriti na https://residency.burn.com/ kao i izvršiti prijavu putem tog linka.

Online prijave traju do 20.05. Do tada 20% audio snimki s najviše glasova preslušava centralni žiri, te do 31.05. odabire top 5 snimki iz svake države. Odabranih 5 izvođača nastupa na Burn Mix Off izdanju gdje će nastupiti uživo pred sucima koji odabiru pobjednika. Natjecatelj koji pobjedi na Mix Off natjecanju (Slovenija – Nova Gorica) i natjecatelj iz Hrvatske (pobjednik Mix Off natjecanja u Zagrebu) odlazi na Ibizu kao predstavnik svoje države. Glavni pobjednik sa Ibize osvaja investiciju vrijednu 100 000€ kroz marketinško ulaganje, opremi, snimanje albuma itd.
{youtube}MKTROhwgUf0{/youtube}
 
Preostale detalje i pravila možeš pročitati na https://residency.burn.com/hr/en/rules.

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk