Skip to main content
  • 11.01.2018.

Pronađene ljudske kosti koje odgovaraju nestaloj Francuskinji sa Mo:Dem festivala

Anne-Cecile Pinel 2014. bila je jedan od mnogobrojnih posjetitelja Mo:Dem festivala, gdje se u jednom trenutku udaljila od kampa te joj se od tada gubi svaki trag.

Piše: 

Nedjelja 7. siječnja za lovce Lovačkog društva "Srnjak" iz Tounja bio je sasvim običan izlet u prirodu dok u jednom trenutku nisu pronašli ljudske kosti. Isti su odmah reagirali te su događaj prijavili policiji.

Par sati kasnije nakon policije stižu i djelatnici Centra za forenzička ispitivanja, istraživanja i vještačenja Ivan Vučetić iz Zagreba. Na mjestu pronalaska ljudskih kostiju, Tržić Tounjski, za vrijeme istrage pronađene su i ženske čizmice. Kasnijom analizom utvrđeno je kako sve to odgovara nestaloj djevojci Anne-Cecile Pinel.

Mlada Francuskinja nalazi se u nacionalnoj evidenciji nestalih osoba od 2014. kada je proglašena nestalom sa Mo:Dem festivala. Kako stoji u opisu okolnosti nestanka, Anne-Cecile udaljila se iz kampa odlazeći u šetnju nakon čega joj se gubi trag.

Bez obzira na podudaranje opisa sa nestalom Francuskinjom čeka se službeno izvješće policije nakon čega će se znati sa sigurnošću o radi li se o njoj.
 

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2