Skip to main content
  • alt
  • 22.11.2014.

Pulse Radio i 10 najafter traka

Osjećaš ga je li? Osjećaš subotnji nemir kako se gomila čak i ako si prošli vikend obećao samome sebi da ćeš ostati kod kuće.

 
Naravno da ga osjećaš. Zato i jesi na ovom planetu da voliš, učiš, rasteš i uživaš, a na podiju možeš sve to plus još štošta. 
 
NIkad nisi toliko živ kao onda kada si potpuno imerzivno tu, potpuno u trenutku i puštaš ritmu da te nosi. Glazba i ples su jedna od nevidljivih niti koje spajajau društva. Misliš li da dok smo još lutali savanama i odmarali umornu glavu na tvrdom tlu spilje da nitko nikada nije protresao svoje kosti kada je kolega u životinjskoj koži ritmički počeo udarati kamenom o kamen kao improviziranim bubnjem? Hah! 
{youtube}WcS8CcqPJcI{/youtube}
 
Bez obzira mršti li se novčanik na tvoju odluku da izađeš ili ne, jednom se živi. Obuci se, kreni u grad, pođi poslušati i vidjeti nešto što nikad nisi. Ispleši sav teret koji te otežava, pusti sve što te brine, postani lagan i napuni baterije.
 
No, svaki dobar party ima i after. Bilo da ćeš ostati u istom klubu, preseliti u drugi, navratiti kod prijatelja u stan ili pozvati društvo k sebi na još koje piće, možda doručak i rezime večeri, nudimo ti deset traka po odabiru Pulse Radia koje hodaju tankom linijom plesnog ritma i laganog obloga koji snižava zahuktalu party groznicu. Pa izvolite, vaš after party arsenal je ovdje i uživajte nam noćas dok ptice ne zaurlaju a horizont ne apšisa.
 
Arnaldo – A Song Name of One Word
{youtube}76tCORcavGI{/youtube}
 
Ricardo Villalobos – Peculiar
{youtube}mIw9pXVP_a0{/youtube}
 
TC Crew – I Can’t Do It Alone (Tyree’s Mix)
{youtube}29xZMaK0jNA{/youtube}
 
Leon Vynehall – Time
{youtube}ZFDJjGFBivg{/youtube}
 
Mr. G – Daily Prayer
{youtube}58LWbi_VDyc{/youtube}
 
Herbert & Dani Siciliano – Goin Round
{youtube}RjUnO0BKZMA{/youtube}
 
Traumprinz – All The Things
{youtube}a-ueDkr5vJY{/youtube}
 
Portable-Find Me
{youtube}GYDSL-xXrHw{/youtube}
 
Levon Vincent – No Regrets
{youtube}mMxMdZdsfq8{/youtube}
 
Aphex Twin – Rhubarb
{youtube}_AWIqXzvX-U{/youtube}
 
wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2