Skip to main content
  • alt

RA javno glasanje za najbolje DJ-e

Resident Advisor je autoritet na polju elektroničke glazbe specfično orijentiran spram undergrounda.

 
Demokracija je divna stvar koju ne bismo mijenjali ni za vagon čokolade i free ulaznice na sve festivale (ok… možda da pričamo o Ferreru ili Bajaderama, ili TomorrowWorldu ili Ultri ili…) i tako je Advisor otvorio demokratsko glasanje na kojem ćete i vi sudjelovati u oblikovanju naj liste za 2014.
 
Kako godina puže kraju tako se osvrćemo na prethodnih 11 mjeseci i biramo najbolje od najboljih koji su vam se zaglavili u mislima, srcima i sjećanjima. Da biste glasali posjetite ovu stranicu  i logirajte se. Jedina kvaka je da biste trebali biti član RA koji već ima kreiran račun jer je Advisoru stalo da glasove daju samo oni koji zaista prate scenu i ono što se na njoj događa. Ulogirajte se, odaberite svoje favorite i stisnite Submit. To bi bilo to.
 alt
 
Ispričali su se što su možda nekima na ovaj način oduzeli priliku za glasanje, ali to ne znači da ne možete napraviti account još danas i uključiti se u naredna glasanja.
 
Glasa se u dvije kategorije i to je DJ, dakle oni koji isključivo miksaju tuđe materijale i Live act, kao oni koji uživo izvode vlastite materijale. Iako ima mnoštvo fantastičnih u obje kategorije, cilj je odabrati one koji su se po vama posebno istaknuli ove godine. Tako su i Scena i Scenci glasali i odabrali smo slijedeće:
 
LIVE
Plastikman
Premiesku
Moderat
Petar Dundov
Stimming
 
DJs
Laurent Garnier
Dixon
Hot Since 82
Erick Morillo
Coyu

alt
 
Kako Advisor pazi na fer play i transparentnost, možete slobodno pogledati i što su glasali oni prije vas tako da kliknete na njihovo korisničko ime. Glasanje traje do jednu minutu prije podneva 28. studenog stoga bez žurbe imate još dva dana za razmisliti. 
hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop