Skip to main content
  • alt
  • 10.09.2014.

Radišna Miss Soulfly

Nakon radnoga ljeta, pred riječkom je producenticom i DJ-icom Marinom Karamarko, znanom kao Miss Soulfly, podjednako radna jesen. 

 
Prisjetimo se,  Marina je zimsku sezonu, osim regularnih gigova na našem ex-Yu  teritoriju, provela svirajući u Londonu, Manchesteru, New Yorku i  Miamiju te je  otvorila novu sezonu Sankeysa na Ibizi, nastupila je i na velikom festivalu  Sonar u sklopu VIVa Warriors showcase kao zagrijavanje za dugo ljeto.
{youtube}UxpH5QNLa3c{/youtube}
 
Ljetnu sezonu je provela kao rezident DJ-ica  najbrže rastućeg kluba, Sankeys, svirajući za najposjećeniju večer u tom klubu, VIVa Warriors, s velikanom Steveom Lawlerom i njegovim gostima. Što se tiče produkcije, Marini uskoro izlazi remiks za poznati label Baile Musigdje će prvi put produkcijski  predstaviti svoj novi projekt  Miss Soulfly pres Marina Karamarko
 

Krajem godine Marini izlazi i cjeloviti EP za isti label kao prvi službeni EP pod novim imenom. Tu je i EP "Lady Cutz" na kojem Marina sudjeluje trakom  "Got To Go", a radi se projektu koji ujedinjuje producentice i promovira nove talente.
 
 
Kao lanjska pobjednica burn Residency natječaja,  Marina je ove godine održala predavanje novim burn finalistima na Ibizi te imala zadovoljstvo podijeliti svoja iskustva s novom generacijom DJ-eva.
{youtube}7qDAigd0730{/youtube}
 
S Ibize se Marina vraća krajem listopada te tako svirkom krsti novi klupski projekt "Secession" u zagrebačkom DEPO klubu 24. listopada, a samo dan kasnije svira u rodnoj Rijeci u novom klubu Crkvi.
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk