Skip to main content
  • alt
  • 19.05.2015.

Regga E.D. – Sarajlija u Zagrebu

Rođeni Sarajlija koji je svoj novi dom pronašao na zagrebačkim ulicama upravo je Edin Dinarević poznatiji pod aliasom Regga E.D.

 
Još od kada je bio klinac koji je posjetio party baš u svojoj susjednoj Hrvatskoj nije bilo sumnje kuda će ga strast odvesti i vrlo rano je započeo s redovnim gažama kao rezident najpopularnijeg kluba na području BIH, "The Club".
 
Nakon nekoliko godina za ovim pultevima, 2009. otvara vlastitu booking agneciju "ED Booking" koja ima važnu misiju. Manifest ove relativno svježe agencije na balkanskom prostoru je dovesti u Sarajevo najbolja svjetska imena i podići kvalitetu scene.
 
Kao producent, DJ i promotor posebno je orijentiran na Deep House, Techouse i Techno bilo da se radi o produkcijama ili cjelonoćnim iskupljenjima na podijima.
{youtube}-3S6Y3JeUDI{/youtube}
 
Do sada s popisa ljudi s kojima bi volio dijelti pult može prekrižiti Carla Coxa, Hernana Cattaneoa, Sebastiena Legera, Toma Novya, Tomcrafta, Junior Jacka & Kid Cremea, Terryja Francisa, Uta Karema, Davida Moralesa, Outworka, Tarkana, Gramophonedziea, Lauren Pope, Miss Mavrik, Freemasonse, Arneja, Patricka La Funka, Silicone Soula, Inna, Dr. Kucho, Chrisa Liebing, Rogera Sancheza, Alexa Gaudina, Richarda Graya, Monoloca…

 

 
No ove godine ga čeka još jedan sjajan party projekt. Za zemlju s kristalno čistim azurnim morem i rasplesanim srcima porasipanim po njenim zakutcima bila bi prava šteta ne spojiti ovo dvoje. Stoga vam tako Regga E.D. sprema novi serijal ljetnih boat partyja koji će plutati Splitom i okolicom. Kako će izgledati brod koji je trenutno u posljednjim fazama konstrukcije provjeri skokom na PodrumStudios a detalje partyja možeš zasigurno očekivati na službenoj stranici gospodina E.D.-a.
 
Dok ljetna maritimno-glazbena turneja ne krene i ove godine ostavljamo vas s teaserom onoga što ćete moći čuti. Udari play i enjoy!
{youtube}zGVEwr1C2xw{/youtube}
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2