Skip to main content
  • beautiful people
  • 11.04.2012.

Remiksirajte pjesmu Beautiful People

Jean Marie Kone, Greg Di Mano i Klubska Scena pozivaju sve hrvatske producente da naprave svoju verziju pjesme „Beautiful People“.

Naslovna foto

Beautiful People

Htjeli bi ste svoju priliku, htjeli bi da netko posluša kako vi doživljavate glazbu i da netko obrati pozornost i na vaš rad?

Prilika je ispred vas, pozivamo sve hrvatske producente da nam mail remix@klubskascena.hr pošalju svoje prijave sa linkom na soundcloud gdje možemo poslušati jednu vašu produkciju.

Pjesmu „Beautiful People“ prije dvije godine zajednički su producirali stari nam znanac Jean Marie Kone i njegov partner u „zločinu“ Greg Di Mano te je posvetili Hrvatskoj i Hrvatima.

{youtube}ZFFmKmybxgQ{/youtube}

Nedavno su se domislili da prekrasnim ljudima u Hrvatskoj duguju priliku za uspjeh pa će producent najboljeg remiksa njihove pjesme biti bogato nagrađen.

{youtube}jbwgqlO5Ogo{/youtube}

Nakon što zaprimimo vaše prijave unutar dva tjedna i u suradnji sa eminentnim hrvatskim producentima čija imena uskoro objavljujemo odabrat ćemo one koji će raditi na remixu ove pjesme. Popis svih koji su ušli u natjecanje objavit ćemo 25. travnja kao i daljnje upute vezane za remiks i natječaj te o kakvoj se nagradi radi.

Požurite, zgrabite svoju priliku već danas, očekujemo vaše prijave!

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2