Skip to main content
  • 29.12.2016.

Retrospektiva najčitanijih intervjua u 2016.

U novogodišnjem pregledu tj. retrospektivi donosimo 10 intervjua koje ste najviše čitali.

Piše: 


Insolate: Sviđa mi se energija koju Insolate izvlači iz mene, veselim se novoj avanturi!

Kao DJ, producenticu, vlasnicu vinyl only labela i neumornu promotoricu svega lijepog i glazbenog, Sunčicu ste mogli zateći u klubovima i festivalima kao što su Rex, Tresor, Club d’Anvers, ADE, Tomorrowland, Dimensions, Exit Fest…

"Preispitivala sam se tko je Insolate, te nakon skoro godinu dana stvorila jedno predivno izdanje puno emocija – ljutnje, boli i sreće. Rodila se Insolate! Kao DJ sa novim aliasom sam debitirala u berlinskom klubu Tresor, te su nakon toga slijedili nastupi na velikom stageu Dance Arene Exit festivala i talijanskom klubu Bunker. Sviđa mi se energija koju Insolate izvlači iz mene, veselim se novoj avanturi!"

Pero FH aka Skeptik: Odrastao sam na post-punku, ranoj elektronici i industrijskom zvuku..

Pero-Fullhouse uskoro će proslaviti 25 godina karijere, a svakako je Vaš interes pobudio njegov listopadski intervju u kojem je jedan dio svog glazbenog života odlučio nastaviti pod novim aliasom Skeptik.

Skeptik je eksperimentalan, mračan, subverzivan, preispitivajući, hipnotički, industrijski. Ja sam između ostalog odrastao na post-punku, ranoj elektronici i industrijskom zvuku i to izlazi na vidjelo kroz Skeptika. "Skeptik je preuzeo taj dio koji nisam imao prilike često pokazivati i mislim da je pravo vrijeme za to. Pero FH nastavlja živjeti u svom eklektičnom svjetlu koji je poprilično širok a koji je naslonjen na rekao bih organski dio techna i housea s velikim naglaskom na Detroit technu koji je vječna inspiracija".

Riodario: PsyTrance predstavlja emocionalnu širinu, toplinu, ugodu, svijetlost i ljubav

Nakon šest prekrasnih godina i lijepih sjećanja psytrance festival Life Celebration napustio je štinjansku tvrđavu Punta Cristo i preselio na novu lokaciju. Tim povodom pričali smo s producentom, DJ-em i osnivačem Riodariom koji ističe: "PsyTrance za mene predstavlja emocionalnu širinu, toplinu, ugodu, svijetlost i ljubav, koji na mojoj ljestvici zauzimaju daleko višu poziciju od sirovih strasti :), napinjanja, napetosti, dizalica, ludnice…"

Andrea Ljekaj: "Berlin je, pored Ibize, moje najdraže mjesto za party"

Ljekaj spada među noviju generaciju uspješnih domaćih house producenata, a u svijetu slovi kao perspektivni DJ i producent koji u Berlinu uspješno gradi svoju glazbenu karijeru. Izdanja za Get Physical, pa vlastita etiketa Save Us i Be Save, showcase-ovi, podrška od artista kao što su H.O.S.H., Maceo Plex, Richie Hawtin, Steve Lawler samo su neke od uspješnica ovog mladića.

Marijan Babicz: Na mjestima za komercijalnu glazbu nisam nikad dobro prolazio

Marijan Babicz s nama je razgovarao još u veljači kada nije znao kakva ga godina očekuje, no neke stvari su se jako brzo iskristalizirale, pa je Makaranin, inače diplomirani "poduzetnik" vrlo brzo na našem portalu počeo pisati zanimljivu kolumnu "Glazbena industrija danas" s kojom je i branio završni rad na VERN-u.

Kolumna je još uvijek aktivna, a u njoj možete doznati sve oko izdavanja glazbe za poznate labele ili ako želite samostalno izdavati. Uslijedili su brojni nastupi za ovoga mladića diljem Hrvatske, nakon čega je ponio laskavu titulu Ambasadora za "Newcomera godine".

Adoo: Ako je publika sretna onda sam i ja i tu priča završava

Marul: Nemojte odustajati. Sve dođe u svoje vrijeme!

F.O.R.M.: Mi smo uvijek vjerovali u originalnost i iskrenost

Marmat: Ponovio bih sve opet ispočetka

Marin Biočić: Labin je oduvijek bio veliko tržište, Labinjani su oduvijek voljeli partijati

 

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2