Skip to main content

Robert Hood na novom LP u suradnji s kćerkom

Nije Robin već Robert Hood, ali misija je svejedno ugrabiti beat i dati ga glazbe gladnom puku.

 
Jedan od detroitskih techno potpornja, Robert Hood, posljednjih godina utisnuo je na scenu duboki intaglio s projektom Floorplan, aliasom koji je rođen krajem 90-ih kako bi postao dom više funky i melodičnim glazbenim elementima, nasuprot minimal technu u kojem uživa pod svojim službenim imenom. Floorplan je reanimiran 2010. s primjesama gospela s nekoliko EP-a, a 2013. nastaje sjajan Paradise album.
{youtube}4CEo4XvM6Oc{/youtube}
 
Sada se vraća uz novi album koji izlazi na Dekmantelu, no ovoga puta priča ima twist. Od sada nadalje Floorplan je dvostruka Hood manifestacija jer je kao drugi pol uletjela Robertova kćerka, prikladno za jednog zaljubljenika u glazbu, nazvana Lyric. Čini se da krv ipak nije voda i da jabuke generalno ostaju u blizini stabala s kojih su pale!
 
Ovo se svakako dalo naslutiti kakao je mlada Lyric već nekoliko puta stala s ocem u b2b set i ujedno koproducirala nekoliko traka na Victoriousu. Singl "Music", čiji isječak ćete moći poslušati niže, prethodit će izdanju albuma  29. travnja, dok ćete puni Victorious moći poslušati 10 . lipnja na Hoodovom vlastitom M-Plant labelu.

 

 
Tracklist 
01. Spin 
02. Music 
03. The Heavens & The Earth 
04. Good Thang
05. He Can Save You 
06. Mm Hm Hm
07. Ha Ya
08. Tell You No Lie 
09. Push On 
10. They Can Tell 
11. Sun In The Sky 
 
A mi se možemo sasvim ponosno osmjehnuti da smo dobili mali preview ove glazbene dvostrukosti kada je Hood prošle godine iznenadio partijanere u Barbarelli u sklopu Movement Croatia Festivala i pred publiku stao s svojom vlastitom novom damom u glazbenom Hoodu odsviravši nekoliko fenomenalnih dionica. I tako jedini zaključak koji preostaje da je nature vs. nurture realnost oblikovanja osobe i kamoli sreće kada dobiješ glazbenu injekciju iz oba smjera. 
 
sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop