Skip to main content
  • 21.02.2011.

Roger Sanchez premijerno izvodi novi single u Miamiu

Godina dana je prošla od posljednjeg nastupa Roger Sancheza u klubu Mansion Miami.

Piše: 

Naslovna foto

Roger Sanchez

 

To se lani dogodilo za vrijeme Winter Music konferencije a ove godine sličan party je u sklopu Miami Music Weeka. S-Man svaku godinu počinje i završava sa novim spoznajama, otkrićima i inovacijama na elektronskoj sceni. Tako je primjerice u zadnjih 12 mjeseci napravio odličnu produkciju "2gether" sa momcima iz Far East Movementa, odradio klasičnu turneju po klubovima od New Yorka do Novog Zelanda te dobio mjesečnu rezidenciju na Release Yourself partijima u Las Vegasu. Od grada do grada, od plesnog podija do plesnog podija, od pjesme do pjesme; život Roger Sancheza je prepun pozitivne energije koju prenosi na publiku. Ovakva energija može se stvoriti samo iz ljubavi prema glazbi, a to zalaganje rezultiralo je i novim EP-om "Flashing Lights" kojeg S-Man planira promovirati na Release Yourself partiju u Miamiu 23. ožujka.
{youtube}WuL46kpOwyw{/youtube}

Roger Sanchez i Ministry of Sound najavljuju suradnju tijekom tog događaja čime će i ugledni svjetski klupski brend dodatno poraditi na svom imidžu i proslavi 20. rođendana. Release Yourself klubska večer dugo godina je imala rezidenciju u Londonu kod svojih partnera pa je bilo i za vjerovati da će u Americi obje strane naći zajednički jezik.

Najavljen je sedmosatni maratonski set od Roger Sancheza, vizuali, dekor i zabava kakvu samo priređuju najjači svjetski klubovi i brendovi. Mi ćemo se potruditi donijeti Vam fotografije ove godine s Winter Music konferencije i Miami Music Week-a, gdje naša dugogodišnja suradnica Jelena Večić živi i radi već nekoliko godina.

22.03. u Mansionu sviraju Calvin Harris, Riva Starr, Benny Benassi i Congorock
24.03. Dirty South, Thomas Gold, Norman Doray
25.03. F*** me I`m Famous by David Guetta,
26.03. Ultra Music Festival after – Roger Sanchez, Todd Terry, Prok&Fitch, Mync, Baggi Begovic, Rene Amesz
27.03. Ultra Music Festival after – Avicii

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk