Skip to main content
  • alt
  • 16.09.2014.

Rujanski odabir Marca Baileyja

Sitno se broji do svirke belgijskog techno maga Marca Baileyja u primoštenskoj Aurori ovog vikenda, a kako biste skratili vrijeme čekanja, donosimo njegov rujanski odabir najvrućih traka.

 
Na prvome je mjestu Baileyjeva stvar “Railways”, izašla početkom rujna na njegovom novopokrenutom labelu MBR Limited, a čije remikseve potpisuju Mike Dehnert, Woo York i Dispar Vulgo.
{youtube}UGP5j-m1j5s{/youtube}
 
“Signs” Daniela Stefanika izašla je krajem kolovoza na Cocoon Recordings, a radi se o traci u kojoj se zvukovno spajaju Chicago, Detroit i Berlin.
{youtube}LxTLWwryJAU{/youtube}
 
Njemački techno producent i DJ Johannes Heil potpisnik je trake na trećem mjestu, “Transition Eight”, izašle krajem kolovoza na EP-ju Transitions Volume 2, koju mnogi nazivaju minimalističkom bas ubojicom podija.
{youtube}CEQNW3jy4BI{/youtube}
 
Legendarni Surgeon smjestio se na četvrtom mjestu sa stvari “Fixed Action  Pattern”, izašlom na Tokenu, a koja donosi klasičan, surovi Surgeon zvuk.
{youtube}5anYn-ifQBc{/youtube}
 
Irski techno dvojac LOCO & JAM izdali su EP “A Pinch Of Spice” na Baileyjevu labelu MB Elektronics, a on je na peto mjesto stavio traku “Nugget”.
{youtube}6Yve9aZMSe8{/youtube}
 
Talijan Irregular Synth potpisnik je trake na šestome mjestu, “Rave Cave”, izašle na EP-ju “Paranoid Dellusions”, a koja donosi old school techno zvuk.
{youtube}TaZLFgsD7Ck{/youtube}
 
Sedmo mjesto pripalo je Shiftedu i njegovoj stvari “Telic” s istoimenog EP-ja izašlog na labelu Our Circula Sound.
{youtube}VvnmNf6E2Ug{/youtube}
 
“Tempestuous” je traka nešto starijeg datuma, izašla 2010., francuskog producenta Sebastiena Boucheta, a izašla je na labelu Kompakt.
{youtube}iLlmtqSV1tY{/youtube}
 
RedHead se s trakom “The  Omen” izašlom na labelu Reda Recordings smjestio na devetome mjestu dok rujanski odabir završava s Rustiejevom stvari “Green Language” izašlom na Warp Records.
{youtube}_uUmB-y5jLI{/youtube}
 
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk