Skip to main content
  • alt
  • 20.12.2014.

Solomun i Diynamic Records zahvaljuju na divnoj 2014.

Diynamic Records label u vlasništvu je Mladena Solomuna koji je redefinirao europski house izvrnuvši njegovu bazu na ultramodernu varijantu sebe samoga kao prekrasno uvrnuto dubliranje. 

Ovaj osvajač Ibiza DJ Awardsa za najboljeg producenta i što se Mixmaga tiče najbolji DJ, pokosio je ibiški Sankeys s Diynamic Neon Nights dok se iz studija istovremeno cijede duboke, funky, tople vokalne trake.

alt

 
Solomun suvereno vodi svoj label i donosi odbre odluke. Ako se trudiš i ulažeš vrijeme i ljubav u svoju misiju odjednom se osvrneš na godinu i ne možeš ne osjetiti zahvalnost. Baš to su i učinili u Diynamic Recordsu načinivši kratki presjek 365 dana iza sebe.
 
Dinymic je nevjerojatno zadovoljan da je ne jedan, već dvoje njihovih momaka zabršilo na RA Top 30 ljestvici. Za 30 mjesta popeo se, i sada trenutno na broju 28, Adriatique, dok je sam Solomun na 26 mjestu.
 
Također posebno bi voljeli istaknuti traku u kojoj je David August remixirao "Origins", Maxa Coopera a sam Cooper je izjavio kako Augusta smatra jednim od najboljh glazbenika u house žanru, čiji rad uvijek odskače od prosjeka. Čini se da Cooper nije jedini koji je impresioniran Augustovom vještinom jer je momak ubačen i u RA Top 20 live actova i to na skoro pa postolje, na 4. mjesto.

 
Four To The Floor serija stigla je u svom trećem izdanju. Radi se o EP-ju raznih umjetnika. Neke od misli o EP-ju Solomun je podijelio u intervjuu na koji oko možete baciti ovdje, a za auditorno zadovoljstvo izvolite, uho ovdje.
 
Ujedno objavljuju i iznenađenje koji su dvojca njima najdraže norveške gospode, Ost & Kjex, odlučila dati kao uranjeni božićni poklon. Na Soundcloudu vas čeka traka imena Seer Believer. Godinama je dozrijevala u mraku dok napokon nisu osjetili kako je njeno vrijeme stiglo. 

 

 
Diynamic i u novu godinu ukazi s velikim planovima na listi (ne onoj Djeda Božićnjaka, tu već zanmo da su bili dobri) – 13. siječnja pokazuju sve što mogu na Diynamic Showcase u Blue Parrot Beach Clubu u sklopu BPM festivala. Nastupit će Solomun, Adriatique, H.O.S.H., Thyladomid i Magdalena, a 16. se vraća Solomun  + 1 koncept gdje će ovaj elusivni + 1 činiti  Âme. Prije no što otkucaju zadnje sekunde prije početka BPM-a vi, dragi naši, ćete dobiti ekskluzivni intervju s Solomunom. Do tada ostajte nam pozdravljeni i uživajte u subotnjoj večeri.
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2