Skip to main content
  • 21.12.2014.

Što se najviše slušalo u 2014.g.?

U 2014.g. ste bili vrlo aktivni tijekom preslušavanja i skidanja mikseva DJa i producenata koji su snimali podcaste za Klubsku scenu.

Piše: 

Kao i svi portali elektroničke glazbe ove godine, KS Vam donosi mini retrospektivu, događaja koji su obilježili ovogodišnju scenu. Napravili smo za početak mali rezime podcasta iz ove 2014., te Vam još jednom donosimo petoricu autora čiji miksevi su se najviše klikali:

1. Podcast Grga aka Toxic
2. Podcast Pero-Fullhouse
3. Podcast Alex Cvetkov
4. Podcast Silvio Hrabar
5. Podcast Teo Harouda

Do kraja ove godine čekaju nas još podcasti Forest People (miks sastavljen od vlastitih produkcija BiH producenta), te za sam kraj Kristina Lalić. Zahvaljujemo se i svim ostalim autorima bez čijih mikseva ne bismo mogli ispuniti svoj cilj i promovirati elektroničku glazbu, te širiti istu među našom vjernom zajednicom. Za Vas su u 2014. miksali i Indy Slide, Andrologic, DanceELECTRICPhilipe, Snap, Dejan Miličević, Adriano Fuerte, Klaud, Scientific Funk, Simple Craft, Rob Pearson i Damir Ludvig.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2