Skip to main content
  • alt
  • 14.01.2015.

Suosnivač Ultra Music Festivala pronađen mrtav u 43. godini

Alex Omes, ikona noćnog života Miamija i suosnivač goleme festivalske hidre Ultra Music Festivala, prerano nas je napustio izdahnuvši posljednji put u 43 godini.

 
Potvrđeno je da je Alex preminuo 12. siječnja u 22.37, ali nikavi detalji o smrti još nisu pušteni u javnost.
 
Prije preuzimanja goleme odgovornosti suosnivanja Ultre s partnerom Russellom Fairbischom 1999. bio je izdavač časopisa D’VOX i izbacivač Cameo kluba. Izgleda da nije važno gdje počneš ako imaš entuzijazam, volju, vještinu i malo sreće naposlijetku ćeš završiti na vrhu.

alt

 
Iako je 2010. službeno odlučio napustiti Ultrin team zbog odvajanja Ultra Festivala od Winter Music Conference ipak je nastavio i dalje aktivno promovirati velike glazbene događaje na području Miamija, posebno blisko surađujući sa, sada raspadnutom, trijadom Swedish House Mafie.
 
Ožalošćeni članovi UMF-ova teama objavili su službenu izjavu u New York Timesu napisavši: ” Organizatori Ultra Music Festivala pružaju svoju najdublju sućut obitelji Alexa Omesa i rastuženi su viješću o njegovom odlasku. Nastavit ćemo se sjećati i slaviti Alexa zbog njegove ljubavi, strasti i doprinosa zajednici elektroničke plesne glazbe”
 
Naposlijetku kada netko ode i dostojno ga ispratimo sve što je za života učinio zauvijek će ga urezati u srca onih koji su ga voljeli, cijenili i koračali zajedno s njime kroz dane i noći. Zahvaljujemo Alexu na svim uloženim satima kako bi podigao na noge mjesto na kojem se stvaraju uspomene. Scena se pridružuje suosjećanju s obitelji i prijateljima gospodina Omesa.
 
 
 
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk