Skip to main content
  • alt
  • 18.09.2014.

Suradnje Marine Karamarko i Collective Machinea

Već smo ranije pisali o nizu novih projekata riječke producentice i DJ-ice Marine Karamarko, znane kao Miss Soulfly, a jedan od njih je i suradnja s mađarskim producentom Collective Machineom, singl “The Dust”.

 
Iza imena Collective Machine krije se Mario Domjan, budimpeštanski tech house/house DJ i producent koji se može pohvaliti izdanjima na labelovima kao što su Hawtinov Minus ili KD Music koji vode Kaiserdisco. “The Dust” je traka koja je ubrzo postala jednom od omiljenih Carlu Coxu te ju je tijekom ljeta puno puta  zavrtio na svojim Revolution partyjima, a Marina je odlučila tu istu podijeliti sa svima vama te željno iščekuje vaše reakcije, a možete ju u cijelosti preslušati i skinuti ovdje.
{youtube}dJ5i5qYDdPg{/youtube}
 
Suradnja susjeda nije stala tek na tome singlu već uskoro izlazi i novi EP VA labela Laboratory Records, a na kojem  njih dvoje supotpisuju  traku “Take Me Away” koju možete čuti ovdje. Tu je i EP “Platform” na kojem Marina supotpisuje traku “2 Nation”, a možete ju čuti ovdje. Spomenimo još kako se Marina konačno vraća u Hrvatsku te ju već krajem listopada, točnije 24., možete čuti uživo u zagrebačkome DEPO klubu.
 
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2