Skip to main content
  • Daft Punk kacige
  • 23.01.2013.

Sve Daft Punk kacige!

Dedmau5 se može sakriti sa svojim mišijim glavama pred pariškim duom Guyom-Manuelom de Homemom-Christom i Thomasom Bangalterom, poznatijim kao Daft Punk, koji su svoje maske/kacige popularizirali davno prije.

Piše: 

Naslovna foto

Daft Punk kacige

I dok se čeka novi materijal ovog poznatog dua, kao i vijest da će se napokon moći negdje vidjeti uživo, no kako se čini, to se neće dogoditi ni ove godine, imate priliku pogledati kompletnu povijest njihovih kaciga.

Daftpunkovci su krajem 90-ih i početkom 00-ih, od loših maskenbalskih maski prešli na tehnološki napredne robotske maske, koje je u to doba kreirala sada propala firma LED FX, a proizvodila firma Alterian Inc., koja se bavi proizvodnjom specijalnih efekata. Navodno je izrada tih prvih kaciga koštala 65 tisuća dolara po komadu.

alt

Osim kaciga možete vidjeti i poneku zanimljivu informaciju o ostalim Daft Punk asesoarima, poput rukavica, led displaya i sl., a sve podijeljeno po erama njihove karijere. Pogledajte detljanije OVDJE.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2