Skip to main content

Svjetska premijera Ferry Corstenova dokumentarca!

‘Gouryella – From The Heavens’ naziv je novog dokumentarnog filma koji grabi u elektroničko čije prvo prikazivanje ikada je zakazano za 4. siječnja u Hawthorn’s Lido kinu u australskom Melbourneu.

 
15 je godina prošlo od kada je u Nizozemskoj započeo pokret koji je proširio valove sentimentalne vezanosti za sebe samoga diljem svijeta na soundtracku synthom natopljenog neumornog nizozemskog trancea, a srce koje je pumpalo krv kroz tijelo pokreta bilo je Gouryella, kolaboracija koja je započela kao dualna manifestacija Ferry Corstena i Tiësta, da bi uskoro pseudonim preuzeo Ferry sam kako bi postao sveobuhvatno mjesto za melodioznu, bogatu i teksturiranu elektroniku. Upravo ovo putovanje kako je jedan zvuk našao rezonancu s kolektivnom elektroničkom kulturom nameće se kao tema ‘Gouryella – From the Heavens’ dokumentarca.

 
Vremensku crtu Gouryelle vodit će kroz priču globalna imena kao što su Armin van Buuren, Paul Oakenfold, Cosmic Gate, Markus Schulz, Above & Beyond i Aly & Fila, ujedno dajući i pogled na Ferryjevu odluku da je oživi nakon 13 godina stanke i slijedi ovu putovanje do sadašnjosti kada je Gouryella prebačena iz studija na stage s dva live show u Sydneyu i Melbourneu 2016. da bi posljedično ugazila i na stageove EDC-a Las Vegas, Tomorrowlanda i Ultre Europe.
{youtube}MdaNwWbRUu0{/youtube}
 
Tako će jedna srijeda, 4. siječnja. za one koji se zateknu u Lido kinu označiti globalnu premijeru prikazivanja na kojoj će se pojaviti i gospodin Corsten, koji je uzbuđen nakon reanimacije projekta i tako toplo prihvaćanje zajednice napomenuo: "Pričati priču kroz glazbu je jedna stvar. Pričati priču kroz fotografije, video i narativ sasvim druga. Silno sam uzbuđen što sam u mogućnosti donijeti ovaj dokumentarac na stage i povesti fanove na putovanje iza kulisa i kroz proces koji jest Gouryella."

 
Upadi za premijernu kinoprojekciju priče stvaranja nizozemskog trancea u punom naponu kreću u prodaju u ponedjeljak 19. prosinca i mogu se nabaviti preko službene stranice Moshtix, a za trailer koji ti golica znatiželju stisni play niže. Enjoy!
{youtube}UknL8KuRtJQ{/youtube}
 
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop