Skip to main content
  • thom yorke
  • 16.03.2011.

Thom Yorke, Four Tet i Burial izdaju zajedno

Tri titana britanske industrije zvuka surađuju na izdanju 12-inčnog singla koji će sadržavati dvije pjesme 'Ego' i 'Mirror'. Pjesme su već dospijele na Internet pa poslušajte.

Piše: 

Naslovna foto

Thom Yorke


Zajednički uradak frontmena Raidoheada, For Teta aka Kieran Hebden i Buriala bio je pitanje vremena s obzirom na njihovu raniju međusobnu suradnju. Burial and Four Tet zajedno su radili na singlu "Moth" / "Wolf Cub" , Four Tet je remiksirao je Yorkeovu solo pjesmu 'Atoms For Peace', Yorke je puštao Burialovu glazbu na nedavnom nenajavljenom DJ nastupu u Los Angelesu, a Burialov dubstep izravno je utjecao na zvuk posljednjeg Radiohead albuma 'King of Limbs'. Ipak ovo je prvi put da su se sva trojica našla na istom izdanju.
{youtube}iQ_Yu_4zeo0{/youtube}

Perspektivni 12-inčni singl izdan na Four Tetovoj etiketi Text Records s A strane sadržavat će pjesmu 'Ego', a s AA strane 'Mirror'. Očekivano opet se radi o limitiranom izdanju koje će u 'fizičkom' vinil obliku postati dostupno 9. svibnja. Izdanje će se prodavati i preko sajta Bleep.com, a mi smo uhvatili djelove pjesama koje je Four Tet izveo za UK radio stanicu Rinse FM. Naravno kako nije trebalo dugo da se singlovi pojave na Internetu, mi smo ih pronašli za Vas pa poslušajte.
{youtube}MOwD67BIPMA{/youtube}

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop