Skip to main content
  • alt
  • 6.03.2015.

Tom Trago postao fotke razrušenog Trouwa

Ma zamisli ti to, već smo tri mjeseca zabrazdili u novu godinu. Čini se pomalo kao antiklimas kada se život vrati u normalu, zar ne?

 
Iako je nova donijela fenomenalne partije od kojih ti se niz leđa slijevalo u beskonačnim plesnim vrtuljcima, na početku godine u velikom 35-satnom oproštajnom partyju pozdravili smo se s jednim od najuspješnijih amsterdamskih i globalnih klubova.

alt

 
Trouw je posljednji puta nakon 6 godina u vrhu izdahnuo s trakom “This must be the place” Talking Headsa u verziji Patrice Baumel Club Edit, koja je napunila oči suzama svima koji su ga voljeli i proveli nezaboravne noći, zaljubljivali se i urlali dok nisu poderali pluća među njegovim zidovima.
{youtube}iONcuKNpQjI{/youtube}
 
Od samog otvaranja 2009. znalo se da će Trouw biti samo privremeno ušće glazbe i ljubavi, da će biti samo repatica koja bljesne i nestane zamotana u svoje legende. 
 
Redovni stanovnik pulta bivšeg utočišta, Tom Trago, posjetio je mjesto koje je godinama zvao domom nakon potpunog rušenja. Prošetao je ruševinama s objetivom u rukama i zatim na Instagramu objavio kostur koji je ostao po smrti ove zvijeri. Za fotke skokni na ovaj podsjetnik kako klub ne čine zidovi već ljudi glazba i emocija. 

alt

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2