Skip to main content
  • alt
  • 8.10.2014.

Trake od kojih je vibriralo hrvatsko ljeto

Kada se u svijetu krene pričati o party destinacijama svi znamo da stranci nimalo sramežljivo neprestano spominju Croatia, Croatia, Croatia.

Mala zemlja sa velikim srcem, toplim pijeskom i ljudima, lijepim ženama, markantnim muškarcima i nezaboravnim partijima. 

 
Prije početka sezone glazbenici grizu nokte, pucaju članke ma rukama i marljivo rade natječući se za najtrake ljeta, ali nemoguće je pogoditi koje će biti baš one koje će se ugnijezditi u umove i rasplesati stopala. No, malo po malo pozadinski šum nestaje i ostaje samo čisti ton onih koje sta najviše zavoljeli i ponijeli dalje sa sobom da vam vraćaju flashbackove u prostranom jesensko/zimskom horizintu koji se proteže pred nama.
 
Shazam je odabrao četiri nautjecajnijaja festivala u Hrvatskoj prema kojima je odabrao najbolje trake. The Garden Festival, ujedno i naš kandidat za prestižnu europsku nagradu u kategoriji malih festivala, iznjedrio je neke favorite. Tu su se našli Davina i “Don’t You Want It”, NUfrequency “Go That Deep ( Version Remix)” i Class Action “Weekend”.

{youtube}6mJd6eY-xu8{/youtube}

 
Hideout je ludovao na ritmove Sailor & I i njihova “Turn around (AME remix)”, zatim Illyus & Barrientos “Ballin'” i Shiba San “Okay”.

{youtube}3dbXiUMq8Oo{/youtube}
 
Dimensions su na noge dizali Syclops i “Where’s Jason’s K”, Chemise “She Can’t Love You” kao i OutKastov “SpottieOttieDopaliscious” a Unknown Festival se tresao od Hot Chipovih “Flutes”, stvari “Shiro” iz Ameove radionice i Chambrayeva “Rub”. 
 
{youtube}vXmqauitBkM{/youtube}

{youtube}YyOdS9N-WXk{/youtube}

Ljudi su rekli svoje. 

 
 
 
 
 
wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2