Skip to main content
  • alt

Trogodišnji DJ u polufinalu SA’s Got Talent

Što si ti radio s tri godine? Vjerojatno si u pješčaniku degustirao pijesak na užas svoje majke, crtao murale po zidovima stana pastelama ili istraživao fantastične tajne utičnice na zidu i što bi sve u nju mogao gurnuti.

 
Klinci su sjajni! Male spužvice koje imaju golemi kapacitet upijanja novog. Zamisli samo koliko bi tebi trebalo da naučiš novi jezik, a dijete koje dođe kao apsolutno prazna verbalna tabula rasa, koja čak nema ni koncept objekata ili emocije o kojoj pričaš, u nekoliko godina je sposobno komunicirati. 

alt

 
Kažu da se svi rodimo kao geniji samo da se s godinama strukturiranim obrazovanjem to iz nas izbije. No ako izložiš klinca ili klincezu što je više stvari moguće, postoji šansa da pogodiš pravu žicu. Upravo ovo se dogodilo s našim trogodišnjakom. Vrlo lako se moglo odgoditi da DJ Arch Jnr. nikada ne susretne mixetu, a pogotovo ne od početka svojih dana, no kako realnost piše bolje priče no što bi ikoji scenarist mogao složiti upravo ovo se dogodilo. Tek napunivši tri godine, malo klupko ritma je stalo za pult pred suce u South Africa’s Got Talent i poigralo se cross faderima i filterima. Kada je žiri prestao plesati udarili su zlatni gumb kojim mali DJ Arch preskače sve između i slijeće direktno u polufinale. 
 
Kako izgleda kada klinac od tri godine podigne beatom publiku na noge virni niže. 
{youtube}f9KhlNLgA7U{/youtube}
wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop