Skip to main content
  • alt
  • 2.07.2014.

Turneja PlayOnea u punom zamahu

Nakon serije odličnih nastupa u prepunim klubovima, PlayOne, kojeg čine Darko Juranović D’Knock & DJ Fresh Jay, iz dana u dan potvrđuje status megapopularnog producentskog dvojca, koji osvaja publiku, ne samo singlovima i suradnjama sa svjetskim zvijedama, već i svojim spektakularnim koncertima, a tako je bilo i minule subote u porečkome Byblosu.

 
PlayOne je pokazao da nimalo ne zaostaju za svjetskim zvijezdama elektronske glazbe koji su prethodnih godina nastupale u Byblosu kao što su Axwell, Steve Angello, Frankie Knuckles, David Guetta, Erick Morillo, Fedde le Grand i mnogi drugi. Bilo je impresivno vidjeti PlayOne i njihove goste, kongistu Igora Štimca (Mr. Iggs), plesačice iz First Entertainmenta, DJ JohnnY I.-ja i residenta Lucu Montecchija, kako zabavljaju publiku na plesnom podiju do ranih jutarnjih sati. PlayOne je svojim prepoznatljivim zvukom vrhunskog housea i elektronike u kombinaciji s funk, soul, drum and bass, dubstep i hip hop elementima napravio pravu euforiju na plesnom podiju ovog vrhunskog kluba, a Byblos je ovim nastupom najavio fantastičnu  klupsku sezonu s paklenim line upom  na kojem su Fatboy Slim, Stefano Noferini, Oliver Koletzki, James Zabiela, Chuckie, David Morales, Benny Benassi i mnogi drugi.
{youtube}lwG9tzlA24Q{/youtube}
 
Kroz nekoliko dana bit će gotov i ekskluzivni video s ovog nastupa u produkciji Studija 25, a kadrovi iz Byblosa i ostalih klubova PlayOneove ljetne turneje, bit će uvršteni u novi spot njihovog novog singla “We Are Not Alone”, na kojem gostuju house diva Barbara Tucker i DJ Q. PlayOne nastavlja žestoku turneju, a samo neki od sljedećih datuma su: 12. 7. MARASCHINO BAR(Varaždin), 18. 7. NOA BEACH CLUB (Zrće), 2. 8. SANTOS BEACH CLUB (Rab), 16. 8. DISCO CLUB JUNGLE (Krk) i 6. 9. ALCATRAZ (Bjelovar).
 
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2