Skip to main content

U Zagrebu se otvara novi klub – VajFaj!

Novo je uvijek prilika za slavlje i orgijanje u promjeni i napretku, a kamoli sreće kada se to novo odnosi na mjesto plesa i dugih noći na zagrebačkim ulicama. Iz već prokušanih sposobnih ruku, noći su od ovoga petka bogatije za VajFaj klub.

 
Tko, što i gdje? Ekipa iza mašinerije koja pokreće G2 plesnjake, tvoje "što" je već pod navedenim imenom VajFaj kluba, a "gdje" bi se lociralo na zapadni kutak grada, točnije na Stenjevcu gdje je stajao nekadašnji klub Diogeneš.

 
VajFaj se tako javlja kao utočište za sve ljubitelje elektroničke glazbe, preuzimajući prostor u kojem su se do njihova dolaska uvrtale žarulje. Team iza novog klupskog punkta smatra da Zagreb zaslužuje takvo mjesto, da je ljubitelja koji prepoznaju rad i kvalitetu sve više kako vrijeme odmiče i da svjedočimo kako mnogi klubovi nakon zasićenja folk ere i njenog neminovnog slabljenja miču karirane stolnjake i preorijentiraju se na jaka elektronička gostovanja.
 
U viziju VajFaj-a upisan je pretežno techno žanr s širokopojasnim bandwidthom svih njegovih izvedenica i podžanrova. Kako bi se išlo u korak sa suvremenošću, ujedno će biti postavljena i live stream kamera usmjerena na DJ-a i pult da bi i oni koji nisu na lokaciji mogli virtualno pristupiti eventima i uživati u glazbi, stoga nema mjesta fejkanju vještina, oko "velikog brata" budno gleda i pamti kao slon.

 
Pa na posvetu otvaranju skokni u petak oko ponoći pred vrata na Dubravici 18. gdje traku početaka režu "pionir novog techno-vala Fabian Jakopetz, stara zagorska kvrga Theos i mladac koji žrtvuje svoju "FRIŠKU KRV" pod konspirativnim aliasom JayRoo" na eventu VajFaj TechnoEdition / Fabian Jakopetz / Theos / JayRoo.
 
Dobrodošao u nove zagrebačke priče pod strobom!
 
 
brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2