Skip to main content
  • alt
  • 22.05.2015.

Ultra Europe Dj natjecanje

Imamo poziv iz Ultra Europe tabora za svu ekipu koja traži svoju šansu na velikoj pozornici!

 
Smatrate li da je vrijeme da tisuće i tisuće napokon čuju za vaš rad, da se svi sati truda, učenja i vježbanja napokon isplate, tada ste upiknuli prstom u pekmez. Ultra Europe, koja će se održati u splitu od 10. – 12. srpnja, u suradnji s Heinekenom, otovorila je DJ natjecanje. 

alt

 
Pobjedink će dobiti šansu zavrtjeti 60-ominutni set na Radio Stageu UMF-a, dodatnu GA kartu za frenda i dvije Ultra Europe majice.
 
Natjecanje će se odviti u tri faze. Prvu točku trokuta na putu do sna čini period prijave i glasanja, započeo 18. svibnja, a svoj set možete prijaviti do 2. lipnja. Uploadaj set sa osobnog SounCloud profila i povuci što je više moguće prijatelja, poznanika i fanova za rukav da stisnu sviđnik na tvoju prijavu. 

alt

 
Faza 2 traje od 3. do 16. lipnja i tada će biti odabrano top 20 setova koji nastavljaju natjecanje. Dakle, dragi naši do druge faze ćete svoje favorite pogurati sami vlastitim glasovima, a u trećoj, koja će se odvijati od 17. do 19. lipnja, konačnu odluku će donijeti suci.
 
Kako bi prijavio vlastiti mix ili pak glasao za one koji su ti sjajni skokni na stranicu Ultre Europe aplikacije za prijavu još danas. Ako se vidiš na ovoj pozornici, pronalaziš li užitak u tome da tjeraš stopala na ples i stvaraš lijepa sjećanja prijavi se, nemaš što za izgubiti. Uhvati priliku jer ovakve ne kucaju tako često. Sretno svima i neka najbolji pobijedi!
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2