Skip to main content
  • alt

Umek izgubio 153 tisuće fanova

Zuckerberg i ekipa iznova jašu FB poljanama i uzrokuju stihiju pada likeova. Naizgled kontradiktorno tumorskoj ideologiji neprekidnog rasta koji njeguju društvene mreže, zar ne?

 
Zapravo ne, jer se povode onom da mrtvi ne glasaju. U ovom slučaju ono umrlo su profili. Ugašeni profili koji su obezglavljeni i odsjećeni od svojih nekdašnjih vlanika, zamrznuti u vremenu u digitalnom prostoru. Da istina je čak i ako odete s Mreže sve vaše interakcije i podaci nikada nisu u potpunosti izgubljeni.

alt

 
Tako je 12. ožujka FB počeo uklanjati deaktivirane profile što je mnogim javnim ličnostima donijelo pozamašan pad broja fanova. Posebno pogođeni ovim su glazbenici pa je tako od elektroničkih jahača koji oribitiraju digitalnom društvenosti Umek osjetno pogođen izgubivši 153 tisuće potencijalnih likera. 
 
FB je ustvrdio kako je cilj ovog poteza dati vlasnicima stranice stvarni uvid u to koliko aktivnih fanova imaju. 
 
No s 2 503 566 fanova sumnjamo da Umek sakuplja kantu krokodilskih suza u ćošku prostorije jer ipak smo ovdje zbog glazbe i emocija a ne virtualnih klikova hipotetskih lajkača. Pa evo jedna da vas ufura u subotu gdje god vas noć odvela!
{youtube}EPZGSn9PbAY{/youtube}
 
disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2