Skip to main content
  • alt
  • 20.07.2014.

UMEK kandidira s listom ex-YU DJ-eva

Umek, najpoznatiji DJ u regiji, i ove godine ponovno poziva obožavatelje da podrže DJ-eve iz bivše zajedničke države u glasanju za listu 100 najboljih koju svake godine sastavlja engleski magazin DJ Mag.

 
Umek je do sada bio više-manje jedini DJ s ex-Yu područja koji je cijelo vrijeme bio zastupljen na ovoj prestižnoj listi, ali sada više ne želi biti sam na popisu. U svojoj izdavačkoj kući već je istaknuo talente kao što su Mike Vale, Siniša Tamamović, Mladen Tomić, Vladimir Aćić i Siniša Lukić te im je tako otvorio put na međunarodnu scenu, a na inozemno tržište probijaju se i mladi talenti koji pobjeđuju na međunarodnim natjecanjima.
{youtube}cy1xgWfWkAc{/youtube}
 
Glasanje u posljednjih nekoliko godina prolazi u znaku superzvijezda tzv. „EDM“ glazbe koja je svoj vrhunac popularnosti postigla na glavnim pozornicama velikih američkih festivala. Na ljestvici tako dominiraju imena kao što su AVICII, Hardwell, Calvin Harris, David Guetta, Armin van Buuren i Tiesto, dok se Umek u svom žanru redovito svrstava među prvih pet. Glasati možete na Facebook stranici magazina DJ Mag ili na web-stranici https://www.djmag.com/top100djs.
 
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2