Skip to main content
  • 23.11.2016.

Video: Kako izgleda drop u nultoj gravitaciji?

Nulta gravitacija je tren kada je privlačna sila kojom te prema sebi siše sredina planeta na kojem boraviš anulirana, potpuno si bestežinski entitet u prostoru, savršene lakoće.

 
Onaj je osjećaj koji na milisekundu osjetiš na najvišoj točci ljuljačke ili kada autom preskočiš preko hupsera, no za razliku od uvriježenog mišljenja da bi za nultu gravitaciju trebao otplutati od majčinskih njedara Zemlje, potrebno je samo popeti se pod stratosferu i sunovračivati avion u amplitudama ubrzanog uspona i kontroliranog padanja.

 
Kako se sve više pomiču granice produkcije velikih festivala i globalnih evenata elektroničke glazbe, bilo je samo pitanje vremena kada ćemo poništiti i posljednju granicu za plesno iskustvo, onu gravitacije. Iako još nije moguće čitavu festivalsku ekipu osloboditi ove privlačne sile Desperados i Mike Cervello ipak su našli rješenje koje pruža barem okus plesa u Zero G.
 
Desperados brand pristupio je Mikeu s izazovom da stvori drop posebno za zero G atmosferu. Za ovo su vam potrebni: keš, avion unajmljen kešem, hrpa plesača u svjetlucavim šljaštećim se opravicama, Mike, ozvučenje, pilot i uspon na 30 000 stopa. Pa baci oko niže kako izgleda lagano tijelo i teški drop zajedno u nesvakidašnjem okruženju! Dođe ti da one male srse po kralježnici izvedeš u šetnju!
{youtube}nkPtets0ko0{/youtube}
wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2