Skip to main content
  • WIP
  • 22.11.2012.

Zabranili korištenje Traktora!

Španjolska produkcijska kuća – WIP – koja se bavi organiziranjem događanja u Barceloni poput Werk It, The Villa, i PlayON, zabranila je upotrebu Traktora na svim njihovim događanjima.

Piše: 

Naslovna foto

WIP

'Odlučili smo da sva naša događanja budu bez Traktora', glasila je službena objava na Facebooku.

WIP, koji su ugostili ekipu poput Clockworka, Jamiea Jonesa, i Luciana, temelje svoju odluku o zabrani na 'tisuću dogodovština (ni jedne pozitivne)…tijekom protekle tri godine s 'artistima' koji koriste Traktor.' Također napominju da ne misle da je Traktor loš, dapače, opisuju Traktor kao odličan i inovativan alat, nego upiru prstom u Traktor DJ-e.

alt

'Problem je u onim DJ-ima koji tvrde da mogu svirati s bilo kojeg medija, bilo CD-a, USB-a ili vinila, ali su im Traktor setovi ustajali i dosadni, i u krajnju ruku uvredljivi za ekipu koja je platila upad i promotore.', poručuju iz WIP-a i dodaju kako im je 'dozlagrdila ta opća lijenost koja se nalazi kod 99 posto Traktor DJ-a'.

No, pitanje je ovdje u čemu je stvarni problem, jer su mnogi DJ-i svirali na njihovim eventima koristeći Traktor, a znači li ta zabrana i da Carl Cox, koji koristi Traktor, ili Zedd i Porter Robinson, nadolazeće zvijezde EDM-a, ili pak Richie Hawtin, koji također vrte na raktoru, neće više moći nastupati na njihovim eventima? Čisto sumnjamo…

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2