Skip to main content
  • alt
  • 9.07.2014.

Završna faza burn Residency natjecanja

Burn Residency, najveće DJ natjecanje na svijetu, ušlo je u svoju završnu fazu. 

 
Osamnaestero najtalentiranijih DJ-eva, među kojima je i hrvatski predstavnik System Divine aka David Rončević, dobili su priliku da provedu dva tjedna u sklopu burn Residency boot-campa na Ibizi prilikom kojeg će imati priliku prisustvovati na predavanjima te biti podvrgnuti nizu glazbenih izazova koje će voditi i ocjenjivati neki od najvećih imena elektronske glazbe kao što su Pete Tong ili Carl Cox. Predavanje je održala i prošlogodišnja hrvatska burn Residency predstavnica Miss Soulfly aka Marina Karamarko, koja je zahvaljujući burn Residency natjecanju ostvarila internacionalnu karijeru, a ovo ljeto provodi svirajući kao rezident DJ u Sankeysu na Ibizi, klubu koji je proteklog tjedna proglašen za najbolji na svijetu. Osim Sankeysa, tu je i Privilege, najveći klub na svijetu u kojem je svoj posljednji live nastup odradio i Freddie Mercury, pjevač legendarnog banda Queen, ali i Caffe Mambo, klub s najljepšim zalaskom Sunca  u kojem godišnje uživa više od milijun posjetitelja.
{youtube}XKsAQM8dJwI{/youtube}
 
Prvi tjedan burn Residency boot-campa na Ibizi je za nama, a s njim i prve vijesti koje će razveseliti sve ljubitelje elektronske glazbe u Hrvatskoj. System Divine je glavne  mentore, Petea Tonga i Carla Coxa, oduševio svojom glabenom produkcijom i DJ vještinama, a vrhunac tjedna za hrvatskog burn Residency predstavnika je pobjeda u Traktor izazovu, prilikom kojeg su natjecatelji trebali pokazati svoje DJ vještine koristeći Traktor, proizvod priznatog branda DJ opreme Native Instuments. 
{youtube}-pB_IoUyKWM{/youtube}
 
Pred nama je drugi tjedan burn Residency boot-campa kada će mentori ovog najvećeg DJ natjecanja izabrati 5 super finalista koji će dobiti priliku da cijelo ljeto provedu na najvećem party otoku na svijetu, svirajući kao rezident DJ-evi u nekom od najboljih klubova, uživajući u lifestyleu dostojnom superstar DJ-eva.  Jedan od pet superfinalista na će kraju ljeta odnijeti titulu DJ superstara te će osvojiti 100 000 eura koji će biti uloženi u njegovu profesionalnu karijeru. Hoće li priliku za ostvarenje svojih snova imati baš hrvatski predstavnik System Divine, ostaje nam za vidjeti u tjednu koji je pred nama, a sve novosti vezane uz razvoj burn Residency projekta i rezultate hrvatskog predstavnika Davida Rončevića, pratite putem Facebooka, Twittera, Instagrama ili YouTube kanala.
 
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk