Skip to main content
  • Klubska Scena
  • 31.12.2010.

Zbogom 2010.g., veselimo se Novoj 2011.g.

Kad smo Klubsku Scenu osmislili kao portal za okupljanje publike i glazbenika koji će tu moći pratiti sva zbivanja u Hrvatskoj, nismo ni slutili da ćemo doći do brojke 10 godina postojanja a kamoli da će se naš medij toliko razviti i postati čitan ne samo u regiji već i cijelom svijetu.

Piše: 

Naslovna foto

Klubska Scena

 

Klubska Scena je u međuvremenu preporučena svim turistima kao relevantan medij za klubska događanja u regiji od strane Timeout Croatia magazina; organizirala brojne partije diljem zemlje; rođedanske tulume; bila nominirana za najbolji portal jugoistočne Europe; bila službeni partner iz regije za Miami Winter Music Conference; organizirala putovanja na brojne zanimljive festivale; podijelila 10 tisuća besplatnih ulaznica; ispromovirala preko 2000 DJa i glazbenika te još štošta drugoga.

Naš osnovni cilj utemeljen 2001.g., bio je informiranje javnosti o elektronskim događanjima. Objavljivanje fotogalerija, edukacija i povezivanje glazbenika samo su dio onoga što gradimo 10 godina kako kroz portal, tako i kroz ostale kanale, bilo da se radi o društvenim mrežama Facebook, Twitter ili MySpace, ili kroz brendirane Klubska Scena evente, organizirana putovanja na festivale, glazbene podcaste i slično.

Godinama već svi ti partiji, festivali, DJ-i, albumi, singlovi, mixevi prodefilirali su stotinama tisuća puta kroz naš portal, a mi smo još uvijek mlada ekipa puna samopouzdanja koja se nadopunjava kreativnim mladim ljudima i pozitivnom energijom. Puni entuzijazma i idejama za novim dostignućima kročimo dalje i nadamo se da će Klubska Scena doživjeti još barem 10 na čelu s nama i svima koji barem mrvicu volje imaju da ovom elektronskom pokretu daju doprinos. Ukoliko posjedujete ideje, volju, želju, pozitivnog ste duha spremni smo Vas saslušati i primiti u naš team. (suradnja@klubskascena.com)

I 2010.g. je bila prepuna uspona i padova, dobrih i loših sjećanja na partije, festivale ili DJ gostovanja. Slušali smo mnoga izdanja, divili se ili ponekad i razočarali u svoje najomiljenije glazbenike, ali svakako smo zajedničkim radom, sudjelovanjem na sceni, plesom, pridonijeli da se ovaj glazbeni pokret širi i probija granice nemogućega.

Naša je misija za 2010.g. završena. Proslavimo to posebno svi zajedno. Pohodite masovno partije diljem zemlje, obilježite kraj 2010.g. i početak nove uzbudljive 2011.g., plesom, partijanjem, clubbingom, dekadencijom u Vama najdražem okruženju.

2011.g. je godina portala Klubska Scena. Očekuje nas mnogo lijepih zajedničkih trenutaka i poklona jer ne slavi se jubilarni 10. rođendan svaki dan.

Sretna Nova godina i puno poslovnih uspjeha kao i zdravlja, od srca Vaša redakcija: Klubskascena.com

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2