Skip to main content
  • alt

10 razloga za odlazak na Time Warp

Jubilarni, dvadeseti Time Warp je iza ugla, a svima neodlučnima donosimo popis od 10 razloga zašto biste trebali pohoditi techno slavlje.

 
1. Ultimativno techno hodočašće
Tijekom 20 godina Time Warp je postao institucijom ljubitelja elektronske glazbe, odanih obožavatelja iz cijeloga svijeta koji svake godine hodočaste kako bi čuli maratonske sesije techno velikana kao što su Adam Beyer, Ben Klock, Carl Cox, Chris Liebing, Dubfire, Jamie Jones, John Digweed, Josh Wink, Loco Dice, Marco Carola, Marcel Dettmann, Monika Kruse, Ricardo Villalobos, Seth Troxler i Sven Väth. 
 
2. Ulazak u kabinu Richieja Hawtina
Setovi Richieja Hawtina uvijek su jedan od vrhunaca Time Warpa, a ove godine jedan sretnik/sretnica može vidjeti kako je biti u kabini s njime. Sve što trebate jest glasati za najdražu vam scenu Hawtina s Time Warpa.
{youtube}u90cBOOMs5E{/youtube}
 
3. Budite dijelom dokumentarca “Time Warp 20 Years”
Time Warp obožavateljima pruža priliku da postanu dijelom festivalske povijesti, a na vama je da snimite kratki video koji prikazuje vašu ljubav prema technu i činjenicu da ste najveći obožavatelj Time Warpa ikad. Video pošaljite na wir@cosmopop.biz.
 
4. Laurent Garnier
Francuski je producent veteran Time Warpa, svirao je na ama baš svakome i ove će godine obilježiti 20 godina sudjelovanja na Time Warpu.
{youtube}vUQo9710Fi8{/youtube}
 
5. Očaravajuća rasvjeta i vizualna tehnologija
Za Time Warp iskustvo pobrinut će se AV tehnologija i niz talentiranih video umjetnika, a sve je dizajnirano tako da pojača doživljaj glazbe.
 
6. Mjesto na kojem partijaju DJ-evi
Nije iznenađenje kako brojni DJ-evi navode Time Warp kao svoj omiljen festival. Svake godine Time Warp ujedini stare prijatelje i primi nove u svoju obitelj stvarajući pritom jedinstven party ugođaj.
 
7. Glazbena otkrića
Uz stare prijatelje festivala, Time Warp predstavlja i zvijezde u usponu, a ove su godine to Ilario Alicante, Recondite i Sonja Moonear.
{youtube}RSsmrVrbom8{/youtube}
 
8. Budite prvi
Time Warp je mjesto na kojem DJ-evi i producenti vole pokazati svoje nove projekte, isprobati nove trake na podiju… Ove će godine Pan-Pot vrtjeti nove novcate stvari sa svog Second State prilikom debija na  flooru no1. 
{youtube}kr08MUv8cNo{/youtube}
 
9. Izgubite se u trenutku
Ostavite svoje zadrške kod vratiju i izgubite se u trenutku, plešući s tisućama istomišljenika i ljubitelja glazbe u pravoj elektronskoj zajednici.
 
10. Time Warp djeluje globalno
Ne bojte se ukoliko ne možete do Manheima  jer TW će slaviti svoju obljetnicu diljem svijeta počevši s Argentinom u svibnju.
{youtube}zrwJLHgKyCQ{/youtube}
 
Ukoliko i vi želite biti dijelom techno i house slavlja, možete se pridružiti nama jer Klubska Scena Travel u suradnji s Gremonaparty organizira prijevoz na Time Warp jubilarku, a sve informacije o događaju, ulaznicama i općim uvjetima organizatora događaja provjerite na Klubskascena.hr/ks/travel
 
 
 
Time Warp 2014 Line-Up
Adam Beyer, Ben Klock, Björn Hummerich, Bunte Bummler live, Carl Cox, Chris Liebing, Chris Wood & MEAT, Daniel Schlender, David Nicolas & Sebastian Werle, Dubfire, Ernesto Ferreyra b2b Mirko Loko, Gregor Tresher live, Ilario Alicante, Jamie Jones, John Digweed, Joseph Capriati, Josh Wink, Karotte, Laurent Garnier, Loco Dice, Luciano, Magda, Marco Carola, Marcel Dettmann, Monika Kruse, Moonbootica, Nick Curly, Oliver Koletzki, Pan-Pot, Recondite live, Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Robert Dietz, Scan X live, Seebase, Sasch BBC, Seth Troxler, Sonja Moonear, Steffen Baumann, Steffen Deux, Sven Väth, Tale Of Us, tINI.
 
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop