Skip to main content
  • alt
  • 3.07.2015.

Akcije, popusti i povoljnije ulaznice za Dimensions i Outlook festivale!

Uvijek postoji epicentar, postoji srce koje dalje pumpa krv žilama, a čini se da je glavnu ulogu preuzela baš Pula s dva festivalska vatrometa, Dimensionsom i Outlookom.

 
Što se tiče Dimensionsa, internacionalne festivalke su već rasprodane, ali ostalo je još nešto karata za Ex-Yu ekipu kao i onih specifično dezigniranih za koncert otvorenja.

 

Uzbudljivo otvaranje portala u nove, sjajnošću natopljene, dimenzije kreće ispod kamenih zidina pulske Arene, 26. kolovoza uz nastupe Four Tet Live, Little Dragon i Floating Points, da bi već sljedećeg dana zvučnici, žice i stopala preselili u tvrđavu Punta Christo i na poluotok Štinjan na kojem ćeš ujedno usidriti i svoj šator. Uz preko 200 umjetnika Dimensions s ponosom najavljuje dolazak glavnog ovogodišnjeg gosta, rodonačelnika funka – Georgea Clintona i njegovu Parliament-Funkadelic obitelj!
{youtube}i6uE8s6tAhc{/youtube}
 
No to ni blizu nije sve, tek počinjemo! 35 godina zavidne karijere ledolomca elektronike slavi i Juan Atkins koji je jedan od samih očeva onoga što voliš. Ovo nije jedni techno velikan koji će popucati članke iza Dimensions pulta. Stiže nam i detroitski kolektiv Underground Resistance. Prva linija obrane najjačeg najmasnijeg techna koji možeš zamisliti. 

alt

 
Među masivne blokove tvrđave smještaju se i festivalska ikona Moodymann, a stiže još jedna ključna figura house glazbe, Lil Louis. Britanski elektronički dvojac Mount Kimbie na tvrđavu donosi jednu posve drugačiju glazbenu dimenziju. Moderne, eksperimentalnije inačice bass glazbe predstavljaju Boddika i Loefah, dva iznimna britanska producenta, a dozu čistog i oštrog techno zvuka po kojem prepoznajemo kultni europski klub, berlinski Berghain, prenijet će na obalu Hrvatske neki od domaćina kluba – Ben Klock i Rodhad.

alt

 
Tjedan dana nakon što se vratimo natrag u poznatu nam dimenziju Punta Christo preuzima meka bass glazbe i soundsystem kulture, Outlook, koji je nedavno uveo posebnu akciju 2+1  za sve državljane Lijepe Naše.
 
S ulaznicom za Outlook festvala u džepu možete čuti i uživati u najboljem od svjetske dub, reggae, dubstep, hip-hop, drum‘n’bass, garage i srodne glazbe, kroz četiri dana i noći na 12 festivalskih pozornica, s impresivnim brojem od preko 300 izvođača, posebnom dnevnom beach stageu, kampom na samoj plaži, desetak zabava na brodovima dnevno te brojnim popratnim sadržajima.
 
Festival koji zatvara sezonu u babljem ljetu priuštit će postljetno puštanje pare otvaranjem 2. rujna, također u pulskoj Areni, s ekipom kao što su najoriginalniji hip-hop kolektiv svih vremena – Jurassic 5, jednim od najpoznatijih i najintrigantnijih britanskih producenata – SBTRKT, s pionirskim drum and bass bend Roni Size Reprazent Live, jedan od najenergičnijih i najuzbudljivijih live bendova koji se zadnjih godina pojavio na britanskoj glazbenoj sceni. Tu su i The Gentleman’s Dub Club te Trojan Sound System, prava institucija britanske sound system kulture. 
{youtube}HoPVMZebpnU{/youtube}
 
Punta christo zatim drži ritam od 3. do 6. rujna uz BEENIE MAN, Run The Jewels, Boy Better Know, The Madlib Carnival – Madlib, Pete Rock, J Rocc and Moodymann, Wiley, Noisia, Dusky, Flatbush Zombies, Shy FX, Congo Natty feat Congo Dubz & Tenor Fly, Jeru The Damaja, The Beatnuts, Digital Mystikz, DJ EZ, Goldie, Mount Kimbie (dj set), Cutty Ranks, Kate Tempest, David Rodigan, Loefah, Oneman, Protoje & The Indiggnation…

alt

 
Povoljnije upade za plesače s Bakana po cijeni od 660 kn možete naći na stranicama stranicama Pozitivnog ritma, sistemima kao i na pretprodajnim mjestima diljem zemlje, a na istim digitalno/realnim lokacijama možete uhvatiit i upade za otvaranje po cijeni od 240 kn.
 
 

Pripremi se za ljeto koje će ti unutrašnjost rastopiti u slatku karamelu! Vidimo se u Puli!
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2