Skip to main content
  • alt
  • 25.07.2015.

Alfa Future People 2015.

Zemlja lijepih žena, Ane Karenjine i ledenih zima u kojoj votka klizi kao voda polako se uspinje na svjetskoj party karti i to velikim djelom zaslugom Alfa Future People festivala.

 
Nikada nismo bili oni koji razmišljaju u apsolutima i uvijek volimo saznati nove uzbudljive stvari. Pa tako, iako su festivali mnogo više porazasipani po lokacijama na kojima sunce sija veliki dio godine ovaj sjajni glazbeni festival, koji se ujedno posvećuje i novim tehnologijama budućnosti, održao se na tlu Rusije, točnije u gradu Bolshoye Kozino blizu Nizhny Novogoroda.
{youtube}w_DG7dAlm5k{/youtube}
 
Od 17. do 19. srpnja 40 000 Rusa i ljudi sa svih krajeva svijeta pohrlilo je na festivalsku lokaciju kako bi čuli ekipu kao što su Art Department, Deadmau5, Jamie Jones, Knife Party, M.A.N.D.Y., Nero, Netsky, Steve Angello, Paul Van Dyk i Underworld. Genijalni dizajn seta  lightshow i vatromet obilježili su drugo izdanje ovog festivala.
 
U tri dana na 125 hektara površine, razasuto po 4 stagea, nastupilo je preko 120 Dj-a, glazbenika i live bandova. Na glavnoj pozornici između ostalih zasvirali su i Deadmau5, Paul Van Dyk, Steve Angello, Knife Party, Sander van Doorn, Fedde Le Grand, Nero, Borgore, Netsky  Arty, Swanky Tunes and Bobina.
 
Live & Bass stage ugostio je ekipu kao što su Underworld, Infected Mushroom, Damian Lazarus & The Ancient Moons, Art Department, Booka Shade, Claude von Stroke, Jamie Jones i M.A.N.D.Y. Minimal techno i deep house donijeli su moskovski vodeći klubovi i promotori Arma 17, Gipsy, Mendeleev i Vanilla Ninja.
{youtube}SKIx2Kklsr4{/youtube}
 
I tako uz žanrovsku šetnju houseom,  technom, dubstepom, drum’n’bassom i tranceom uz glazbeni program festival se orijentirao i na sport i tehnologiju, rasprave i panele, lansiranja tehnoloških noviteta poput uređaja za virtualnu realnost ili pak novog modela GoPro-a, a gostima je ujedno bio na raspolaganju i superbrzi Wi-Fi kojim su mogli razmjenjivati impresije s eventa. Najveći prijenos podataka odvijao se upravo za vrijeme Deadmau5-ova seta s preko 5000 simultanih uploada.
 
 
wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2